Kunnanjohtaja - Siikalatvan kunta

Haemme Siikalatvalle visionääristä kunnanjohtajaa osaksi kehitysmyönteistä yhteisöämme, toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Mitä tarjoamme?
Saat kehitysmyönteisen työyhteisön ja luottamushenkilöiden innostavan tuen johtamiseen ja kehittämiseen. 

Mitä odotamme?
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja laajoja yhteistyöverkostoja. Olet ennakkoluuloton kehittäjä ja yhteistyökykyinen suunnannäyttäjä. Luotsaat kuntaa valmentajan ottein hyödyntäen yhteistyöverkostoja, joita sinulla on niin liike-elämän kuin yhteiskunnan eri aloilla. Pystyt luomaan myös uusia yhteistyökuvioita kotimaassa ja ulkomailla. Olet positiivinen innostaja etkä pelkää haasteita.
Sitoudut Siikalatvan elinvoimaisuuden kehittämiseen ja  tunnettuuden lisäämiseen. Olet ehkä markkinointiosaaja ja näet enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kunta-alan tuntemusta.

Katso myös video kunnan nettisivuilta, mitä kuntalaiset odottavat kunnanjohtajalta.

Hakuaika päättyy 29.11.2019 klo 15.00

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä käytetään 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siikalatva.fi
http://www.siikalatva.fi/fi/kuntainfo

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Seija Junno  puh. 044 511 8682, seija.junno@siikalatva.fi ja
vs. kunnanjohtaja Seija Mäenpää 044 511 8331, seija.maenpaa@siikalatva.fi

Siikalatvan kunta
Osoite: Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila

Millainen kunta? Siikalatva on liitoskunta Suomen keskipisteessä, joka haluaa uida vastavirtaan. Keskittämisen sijaan haluamme pitää kaikki neljä kirkonkylää elinvoimaisina. Olemme uudistamassa palvelurakenteita ja kehittämässä uusia toimintamalleja kuntalaispalveluihin. Sote-palvelut olemme ulkoistaneet, mikä on tuonut vakautta kuntatalouden hallintaan.  Siikalatvan kunnassa on vahva maatalous ja teräsalan keskittymä.

Visiomme: Siikalatvan kunta on rohkea edelläkävijä. Arvomme: Oppimisen ilo, hullut ideat, yhteen hiileen ja teot ratkaisee. Päämäärä: Monipuolinen elinkeinoelämä ja hyvinvoivat kuntalaiset. Hyvä arki ja mielekäs elämä.