Kunnanjohtaja - Muhoksen kunta

Muhos on elinvoimainen ja puoleensavetävä kunta Oulun kupeessa, mistä löytyvät toimivat palvelut sekä vireä kuntakeskus.

Haemme kunnanjohtajaa, joka kokee sydämen asiakseen onnelliset kuntalaiset ja kunnan myönteisen tulevaisuuden. Uskallat tarttua haasteisiin ja osaat strategisella otteella kehittää kuntaamme ja kuntaorganisaatiota. Olet innostava johtaja, ja vuorovaikutus sekä yhteistyö eri toimijoiden kanssa sujuu sinulta luonnostaan.

Kunnanjohtajalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja soveltuvaa käytännön kokemusta. Arvostamme kunta-alan tuntemusta ja lisäksi toivomme elinkeinoelämän tuntemusta ja kuntatalouden osaamista. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hae virkaa lähettämällä valtuustolle osoitettu hakemus 9.10.2020 klo 15.00 mennessä kuntarekryn kautta osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
valtuuston puheenjohtaja Eija Jurvanen, puh. 044 497 0099
kunnanhallituksen puheenjohtaja Veli Paasimaa, puh. 044 497 0098
hallintopäällikkö Rauno Piippo, puh. 044 497 0003

Muhoksen kunta, Hallintopalvelut, Strateginen johto
Osoite: Asematie, 91500 Muhos

Muhos on sydämen maisema noin 9000 kuntalaiselle. Kaunis, monimuotoinen luonto ja toimivat palvelut luovat edellytykset laadukkaaseen asumiseen ja vireään yritystoimintaan. Oulujokilaakson keskuksena Muhos on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, jossa kannamme nykyaikaisen maaseudun lippua korkealla!

Muhoksen kunta - Savuton työpaikka