Kunnanjohtaja - Sodankylän kunta

Sodankylän kunta hakee kokenutta ja tulevaisuuteen suuntaava

KUNNANJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta, hyvää kunnallishallinnon ja -talouden osaamista, käytännön kokemusta johtotehtävistä sekä riittävää elinkeinoelämän ja julkisen sektorin tuntemusta.

Arvostamme hyvää kielitaitoa, yhteiskuntasuhteita ja yhteistyökykyä kunnan sidosryhmien kanssa. Arvostamme myös kokemusta muutosjohtamisesta.

Hakuaika päättyy 9.10.2020 klo 12.00. Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen virantoimituksen aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä huumausainetestiä koskeva todistus.

Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

kunnanhallituksen pj. Mikko Pyhäjärvi, 040 017 3082
kunnanvaltuuston pj. Pekka Heikkinen, p. 040 168 0811

Sodankylän kunta, Hallintopalvelut
Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä

Sodankylä on rohkea, yhteisöllinen ja utelias Lapin tähtikunta, joka sijaitsee ihanteellisesti keskeisellä paikalla, lyhyiden välimatkojen päässä kaikista Lapin kohteista. Sodankylä tarjoaa kaupunkitasoiset palvelut asukkailleen ja matkailijoille sekä loistavat mahdollisuudet yritystoiminnalle. Sodankylässä sijaitsevat mm. Kevitsan kaivost, Luoston ja Kakslauttasen matkailukeskukset, Urho Kekkosen ja Pyhä-Luoston kansallispuistot sekä lukuisia muita matkailu- ja kulttuurinähtävyyksiä. Sodankylässä vallitsee lämminhenkinen #miesydänsodankylä -tunnelma.

Sodankylän kunta - Savuton työpaikka