Kunnanjohtaja - Ylitornion kunta


Edellytämme virkaan valittavalta virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulu-tutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Lisäksi arvostamme kuntahallinnon ja -talouden sekä elinkeinoelämän tuntemusta, johtamis-osaamista ja -kokemusta, yhteistyökykyä sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.
Virka täytetään 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan aiemminkin.
Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Kunnanhallitus on päättänyt 11.1.2021 jatkaa viran hakuaikaa. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 25.1.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen https://www.kuntarekry.fi/. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Aiemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon valintaa tehtäessä.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot:
kunnanvaltuuston puheenjohtaja Reeta Laitinen, puh 0504915825, reeta.laitinen@ylitornio.fi
kunnanhallituksen puheenjohtaja Markku Kangas, puh 0503818412, markku.kangas@ylitornio.fi

Ylitornion kunta
Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Ylitornio on n. 4 000 asukkaan elinvoimainen kunta Ruotsin rajalla luonnon kauniissa Tornionlaaksossa. Kunta ja yrittäjät tarjoavat laadukkaat palvelut, hyvät harrastusmahdollisuudet ja elämisen edellytykset kaikenikäisille. Kunnassa on vahva usko tulevaisuuteen. Siitä näyttönä on parhaillaan rakennettava päiväkoti. Kunnan talous on tasapainossa. Yrittäjät ovat arvioineet kunnan elinvoimapolitiikan maakunnan parhaaksi.

Olemme savuton työyhteisö.