Kunnanjohtaja - Iitin kunta

Haemme KUNNANJOHTAJAA vakituiseen virkaan strategiamme toteuttajaksi.

Kunnanjohtajana johdat kunnanhallituksen alaisena kunnan hallintoa ja taloutta, palvelualojen ja kunnan henkilöstön toimintaa sekä toimielinten päätöksenteon valmistelua. Edustat kuntaamme ulospäin ja olet osana tekemässä Iitin kunnasta entistä vetovoimaisempaa.

Kunnanjohtajan työn valtuustokausittaiset ja vuosittaiset painopistealueet ja toiminnalliset tavoitteet on määritelty kunnan strategian sekä talousarvion määrittelemien linjausten ja osoitetun resurssoinnin perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä perehtyneisyys kunnallishallintoon. Virkaan valittavalta toivotaan hyviä vuorovaikutustaitoja, elinkeinoelämän tuntemusta, strategista ajattelua sekä kykyä johtaa ihmisiä ja taloutta.

Rekrytoinnissa hyödynnetään soveltuvuusarviointeja osana valintaprosessia. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön kanssa laaditaan johtajasopimus. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee jättää sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai Iitin kunnan kirjaamon sähköpostiin kirjaamo.iitinkunta@iitti.fi.

Hakemus tulee toimittaa 1.6.2021 klo 15 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanhallituksen puheenjohtaja
Eemeli Lehtinen
puh. 045 133 4535
Kunnanvaltuuston puheenjohtaja
Anniina Peltola
puh. 040 739 9347
Kunnanjohtaja
Riku Rönnholm
puh. 040 735 3967
Konsultti/Mercuri Urval
Tomi Arppe
puh. 045 127 4656

Lisätietoja

Iitin kunta

Iitin kunta on 6 600 asukkaan elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava kunta kahden kaupunkiseudun välissä. Iitin kunta työllistää noin 200 kunta-alan ammattilaista.


Osoite: Rautatienkatu 20, 47400 Kausala

Sinulle suositellut työpaikat