Skip to main content
test
Kunnanjohtaja - Parikkalan kunta

Nykyisen kunnanjohtajamme siirryttyä eteenpäin urallaan haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen uutta

Kunnanjohtajaa

ottamaan vastuun kuntamme pitkäjänteisestä johtamisesta ja kehittämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja käytännön kokemus menestyksekkäästi hoidetuista johtotehtävistä joko kunta- tai muussa soveltuvassa organisaatiossa.

Luot osaamisellasi lisäarvoa elinvoimamme kehittämiseen tunnistaen mahdollisuuksia sekä nykyisille että uusille toimijoille. Arvostamme vahvaa läsnäoloa, kehittävää työotetta ja näyttöjä muutoshankkeiden ja -projektien läpiviennistä. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä kunnallisen lainsäädännön tuntemus ovat niin ikään keskeisiä johtajaominaisuuksiasi. Odotamme myös, että verkostosi ovat kunnossa ja kielitaitosi on riittävä.

Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Uuden kunnanjohtajan ja kunnan välille laaditaan johtajasopimus ja valinnassa hyödynnetään soveltuvuusarviota. Valitun viranhakijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Tässä rekrytoinnissa emme hyödynnä suostumusmenettelyä.

Hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen tulee jättää sunnuntaihin 18.12.2022 klo 22:00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä. Haastattelupäivä on keskiviikko 4.1.2023. Haastattelut pidetään Parikkalan kunnantalolla.

Lisätietoja

http://www.parikkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. kunnanjohtaja/hallintojohtaja Mirja Tuunanen, puh. 044 781 1251
kunnanvaltuuston puheenjohtaja Maija Valkeapää, puh. 040 851 3398
kunnanhallituksen puheenjohtaja Sami Sinkkonen, puh. 050 340 1741

Lisätietoja

Parikkalan kunta

Parikkala on noin 4 500 asukkaan vireä kunta iloisessa Etelä-Karjalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Meillä kuntalaisten arki sujuu mukavasti laadukkaiden peruspalveluiden ansiosta. Parikkalan monimuotoinen, kaunis ja asukkaita lähellä oleva luonto tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön, loistavat harrastus- ja virkistymismahdollisuudet sekä hyvät puitteet erilaisille elinkeinoille. Meillä saat nauttia upeista maisemista sekä iloisista ihmisistä ja aidosta karjalaisesta kulttuurista.

Parikkala on parasta yhdessä!


Osoite: Harjukuja 6, 59100 Parikkala
Parikkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat