Skip to main content
test
Kunnanjohtaja - Kärsämäen kunta

Positiivisten tarinoiden Kärsämäki etsii rohkeaa ja tulevaisuuteen katsovaa kunnanjohtajaa. Kärsämäki on aktiivinen ja kehittyvä kunta Pohjois-Pohjanmaalla. Meillä yhdistyvät maaseudun rauha ja hyvin saavutettavat palvelut.

Positiivisten tarinoiden Kärsämäki etsii rohkeaa ja tulevaisuuteen katsovaa kunnanjohtajaa. Kärsämäki on aktiivinen ja kehittyvä kunta Pohjois-Pohjanmaalla. Meillä yhdistyvät maaseudun rauha ja hyvin saavutettavat palvelut.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemus johtamisesta sekä talouden hallinnasta. Kärsämäellä kunnanjohtajan työ painottuu erityisesti elinvoiman, palveluiden ja asumisen kehittämiseen sekä kuntakuvan, yritystoiminnan ja yhteisöllisyyden edistämiseen. Meillä johdat osaavaa ja sitoutunutta noin 120 ammattilaisen kuntaorganisaatiota, jonka talous on tasapainoinen.

Arvostamme strategista johtamisotetta, elinkeinoelämän ja kunnallishallinnon tuntemusta, hyviä verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä ja halua olla positiivisesti esillä Kärsämäen puolesta. Myös teknisen toimialan tuntemuksesta on hyötyä tehtävässä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 27.3.2024 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

Palvelussuhde alkaa 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja virkaan valitun kanssa tehdään johtajasopimus. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus. Virkavalinnan tueksi voidaan käyttää erillistä soveltuvuustestiä.

Lisätietoja

http://www.karsamaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Pekka Anttila, puh. 040 704 4956, pekka.anttila@karsamaki.fi ja valtuuston puheenjohtaja Esko Ristinen, puh. 0400 687 504, esko.ristinen@karsamaki.fi.

Lisätietoja

Kärsämäen kunta

Kärsämäki on eteenpäin katsova ja viihtyisä maaseutukunta, joka sijaitsee valtateiden risteyskohdassa keskellä Suomea. Kunta tunnetaan myönteisestä ajattelutavasta ja tekemisen meiningistä, jotka ovat synnyttäneet monia kansainvälisesti tunnettuja kulttuurin ja liike-elämän menestystarinoita.


Osoite: Haapajärventie 1, 86710 Kärsämäki
Kärsämäen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat