Skip to main content
test

Ylitornion kunta hakee kunnanjohtajaa

Ylitornio on n. 4000 asukkaan elinvoimainen kunta Ruotsin rajalla, luonnonkauniissa Tornionlaaksossa. Kunta ja yrittäjät tarjoavat laadukkaat palvelut, hyvät harrastusmahdollisuudet ja elämisen edellytykset kaikenikäisille. Kunnassa on vahva usko tulevaisuuteen. Yrittäjät ovat arvioineet kunnan elinvoimapolitiikan maakunnan parhaaksi.

Edellytämme virkaan valittavalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Arvostamme kuntahallinnon ja -talouden sekä elinkeinoelämän tuntemusta, johtamisosaamista ja -kokemusta, yhteistyökykyä sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Virka täytetään 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virka on vakinainen. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 25.2.2024 klo 15.00 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus. Viran täyttämiseksi voidaan käyttää tukena erillistä soveltuvuustestiä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat :
Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Timo Kunnari p. 040 701 4667, timo.kunnari@ylitornio.fi
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Regina Savolainen p. 045 135 9047, regina.savolainen@ylitornio.fi

Lisätietoja

Ylitornion kunta, Hallinto-osasto

Ylitornion on n. 4000 asukkaan elinvoimainen kunta Ruotsin rajalla luonnonkauniissa Tornionlaaksossa. Kunta ja yrittäjät tarjoavat laadukkaat palvelut, hyvät harrastusmahdollisuudet ja elämisen edellytykset kaikenikäisille. Kunnassa on vahva usko tulevaisuuteen. Yrittäjät ovat arvioineet kunnan elinvoimapolitiikan maakunnan parhaaksi.

Sinulle suositellut työpaikat