Skip to main content
test
Kunnanrakennusmestari - Säkylän kunta

Säkylän kunnan tekninen toimiala vastaa mm. kiinteistötoimen, yhdyskuntatekniikan ja vesihuoltolaitoksen yllädosta.

Etsimme
KUNNANRAKENNUSMESTARIA

vakinaiseen virkasuhteeseen kunnan teknisen toimialan kiinteistötoimen tehtäviin. Kunnanrakennusmestarin varsinainen työpaikka on Säkylän kunnanvirastolla. Kunnanrakennusmestari toimii teknisen johtajan alaisuudessa.

Edellytämme virkaan valittavalta talonrakennustekniikan opintosuunnan teknikon tai insinöörin koulutusta.

Työssä menestyminen edellyttää mm. aktiivista asennetta, hyviä esimiestaitoja, kiinteistöjen teknisten ja yhdyskuntateknisten järjestelmien osaamista sekä kokemusta monenlaisten remonttikohteiden teettämisestä urakoitsijoilla sujuvasti ja kustannustehokkaasti. Hyvät kirjalliset taidot, kokemus rakennussuunnitelmien laatimisesta, julkisten hankintojen kilpailuttamisesta sekä YSE 98:n ja hankintalain sujuva taitaminen ovat eduksi tehtävien hoitamisessa.

Teknisen tomialan vastuulla olevat kiinteistöjen ja yhdyskuntatekniikan kunnossapito- ja investointyöt teetetään pääasiassa eri alojen urakoitsijoilla.

Hakijan tulee antaa suostumuksensa turvallisuusselvityslaissa esitetyn suppean henkilöturvallisuusselvityksen laatimiseksi.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työtehtävien hoitamiseksi.

Palkkaus määräytyy TS:n perusteella. Hakemukseen tulee lisäksi esittää oma palkkatoivomus

Virka täytetään aikaisintaan 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Pyydämme sinua toimittamaan hakemuksesi viimeistään 7.6.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta tai osoitteella Säkylän kunta/Tekninen lautakunta, Rantatie 268, 27800 Säkylä. Hakemukseen liitetään CV tai vastaava.

Lisätietoja

https://www.sakyla.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Tarmo Saarinen. Yhteydenottopyynnöt ja yhteydenotot sähköpostilla: tarmo.saarinen@sakyla.fi

Lisätietoja

Säkylän kunta, Tekninen toimiala

Säkylä on n. 6 600 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat Suomen suurin kehittyvä varuskunta, erikoistunut elintarvike-tuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön ja uudistusmyönteisen ilmapiirin.


Osoite: Rantatie 268, 27800 Säkylä

Sinulle suositellut työpaikat