Skip to main content
test

Kuopion kaupungin kaupunginympäristön palvelualueella kunnossapidon yksikössä on haettavana kunnossapidon aluevastaavan tehtävä 1.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sisältää monipuolisesti erilaisia tilaajalle kuuluvia töitä kuten:
- kunnossapidon urakoiden valvonta
- lumen vastaanottopaikkojen valvonta ja laskutus
- asiantuntija toimiminen suunnittelutyön tukena
- muut kunnossapidon palveluihin liittyvät työt.

Tehtävä on kehittymässä erityisesti sähköisen käsittelyn osalta (valvonta, katurekisteri, lupa.fi -palvelu). Lisäksi tehtävä lisältää myös muiden valvojien sijaisuuksia, tällöin tehtävässä voi olla myös yleisten alueiden ja liikuntapaikkojen valvontaa. Työtä tehdään yhteistyössä kunnossapidon yksikön muun henkilökunnan kanssa. Esimiehenä tehtävässä toimii kunnossapitopäällikkö.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään vaaditaan AMK-insinöörin tai AMK-rakennusmestarin tutkinto yhdyskuntatekniikan tai ympäristöteknologian alalta (insinööri, hortonomi). Myös vastaavat aiemmat opisto- ja koulutasoiset tutkinnot hyväksytään. Myös muu tekninen koulutustausta voi tulla kyseeseen. Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan, TS E1, 3656,96 €/kk. Lisäksi työkokemuksen mukaan on mahdollisuus tehtäväkohtaiseen lisään, joka on 1-8% kuukausipalkasta.

Tehtävän hoidossa vaaditaan kokemusta infra-alan rakentamis- ja/tai kunnossapitotehtävistä, rakentamisesta tai kunnossapidosta, hyvää suomen kielen taitoa ja sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ammatillista innostunutta otetta työhön sekä valvontaprosessin kokonaisuuden hallintaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, sujuvan etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Työaika: 36,25 h/vko.
3656,96 €/kk, Lisäksi mahdollinen 1- 8 % kokemusperustainen palkanlisä.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi
https://jsm2018.sharepoint.com/:v:/r/sites/intra-sisaiset-palvelut/Jaetut asiakirjat/Brändivideot/tervetuloa_kuopioon_44sek (Original).mp4?csf=1&web=1&e=NnMFGt

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kunnossapitopäällikkö Markku Kolari, p. 044 718 5675, apulaiskunnossapitopäällikkö Masa O. Wacklin p. 044 718 5308 tai kaupungininsinööri Ismo Heikkinen, p. 044 718 5656

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kaupunkitekniikan palvelut

Me Kuopiossa uskomme hyvään elämään. Meille se koostuu kolmesta asiasta -hyvästä elosta, ilosta ja olosta. Se on paloa elämää kohtaan, virtaa ja liikettä, sujuvuutta arjessa sekä vapautta tehdä omia valintoja juuri itselle sopivassa ympäristössä, kukin omalla tavallaan.

Olemme Suomen lähes 123 000 asukkaan kaupunki, jonka tavoite on olla hyvän elämän pääkaupunki jokaiselle kuopiolaiselle ja esimerkki muulle maailmalle. Rakennamme sitä yhdessä 3 500 työntekijän voimin. Olemme saaneet aikaan merkityksellisiä hetkiä kuopiolaisille jo lähes 250 vuoden ajan. Millaisia hetkiä sinä haluat jättää jälkeesi?

Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat