Skip to main content
test
Kunnossapidon työntekijä - Limingan kunta

Tule tekemään käytännönläheistä työtä viihtyisän Limingan luomiseksi!

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia kunnossapidon työntekijöitä (2) eri pituisiin kausitöihin ajalle 11.4.- 30.11.2023 tai sopimuksen mukaan. Kausityön pituus vaihtelee sopimuksen mukaan kolmesta (3) kuukaudesta - kahdeksaan (8) kuukauteen, ajoittuen huhti- marraskuulle.

Tehtäviin kuuluvat kunnan puistojen, ulkoliikuntapaikkojen, luontokohteiden sekä yleisten- ja katualueiden hoito- ja kunnossapito tehtävät hakijan osaamisen perusteella. Työssä liikutaan paljon paikasta toiseen, joten oman auton käyttömahdollisuus ja B-luokan ajokortti katsotaan näissä tehtävissä eduksi. Hakijan osaaminen ja perehtyneisyys alaa kohtaan huomioidaan valinnassa.

Hakemamme henkilö on reipas ja kykenevä työskentelemään yksin ja ryhmässä, viihtyy fyysisessä ulkotyössä ja pitää vaihtuvista työtehtävistä. Edellytämme oma-aloitteista ja tavoitteellista työhön sitoutuvaa otetta. Kykenet sujuvaan yhteistyöhön esimiehesi ja työkavereittesi kanssa joka tilanteessa. Sopeudut vaikeuksitta muutoksiin työssäsi ja sinulta löytyy paloa kehittää työtäsi kentällä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on aiempi työkokemus kunnossapitotöistä sekä pienkoneiden ja työvälineiden käytön ja huollon tuntemus. Eduksi katsotaan suoritettu Tieturva 1-kortti. Tehtäviin vaaditaan 17-vuoden ikää.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Koeaika on puolet palvelussuhteen kestosta. Tehtävät täytetään työnkuvasta riippuen 11.4. -30.11.2023 tai sopimuksen mukaan. Viikkotyöaika on 38 tuntia 15 minuuttia. Limingan kunta käyttää sähköistä rekrytointijärjestelmää, joten hakemus tulee tehdä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa ja hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikelaitosjohtaja Marja-Riitta Vavuli-Kiviniemi, marja-riitta.vavuli-kiviniemi@liminka.fi

Lisätietoja

Kunnallistekniikka-liikelaitos

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi, Liminka!

Katso videolta, millaista on olla töissä Suomen kekseliäimmässä kunnassa: https://www.youtube.com/watch?v=RLBqPuwsOvY


Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat