Kunnossapitäjä - Kotkan kaupunki

Teknisten palveluiden infran ylläpidon palveluyksikköön haetaan 2 kunnossapitäjää vakituiseen työsuhteeseen katujen ja muiden yleisten alueiden kuljetus-, korjaamo- ja kunnossapitotehtäviin.

Kunnossapitäjän tehtäviin kuuluvat mm. liikennemerkkien, liikenteenohjauslaitteiden, pysäkkikatosten ym. asennus ja puhtaanapito, käsin suoritettavat teiden paikkaukset, vesakon raivaukset, roskien keruu, rumpujen sulatukset, oja- ja hulevesijärjestelmien parannustyöt, erilaiset kadunpitoon liittyvät avustavat kunnossa- ja puhtaanapitotyöt sekä erilaisiin kone- ja kuljetustehtäviin osallistuminen.

Tehtäviin valituilta edellytämme alan soveltuvaa ammattikoulutusta, vähintään vuoden kokemusta alalta ja voimassa olevaa vähintään BC-ajokorttia sekä lisäksi valmiutta osallistua normaalin työajan ulkopuolisiin töihin.

Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä sopeutua ryhmätyöskentelyyn ja muuttuviin työjärjestelyihin.

Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisten työehtosopimuksen (TTES) mukaisesti hakijan kokemuksen perusteella. Ennen valinnan vahvistamista on tehtäviin valittujen esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtäviin sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Tehtäviin haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme Internetissä osoitteessa www.kotka.fi kohdasta Avoimet työpaikat. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7895 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat katumestari Taina Heijari puh 044 702 4792, taina.heijari @ kotka.fi tai katumestari Kalle-Heikki Hännikäinen puh. 040 186 6369, kalle-heikki.hannikainen @ kotka.fi

Kotkan kaupunki, Teknisen toimen palvelut
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.