test
Kunnossapitoinsinööri/kunnossapitohortonomi - Lahden kaupunki

Haemme kaupunkitekniikan Kunnossapitotiimiin KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ/KUNNOSSAPITOHORTONOMIA vakinaiseen tehtävään 3.1.2022 alkaen. Tule toteuttamaan maailman parasta kaupunkiympäristöä!

Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021. Rohkeat valinnat sujuvan arjen, hyvinvoinnin ja yrittämisen edistämiseksi ovat mahdollisia vain yhteistyöllä. Ratkaisemme tulevaisuuden haasteita avoimesti ja vastuullisesti yhdessä asukkaiden, yritysten ja yliopiston kanssa.

Aktiivisessa, hyväntuulisessa ja keskustelevassa työyhteisössämme kaikkien työpanos on tärkeä. Meillä saat tehdä merkityksellistä työtä, johon voit itse vaikuttaa. Suhtaudumme positiivisesti joustavaan työelämään. Lahteen on hyvät yhteydet ja toimipisteemme sijaitsee matkakeskuksen vieressä. Kaupunkitekniikan vastuualueena on mm. yleisten alueiden rakentaminen, kunnossapito ja hallinta sekä joukkoliikenteen viranomaistehtävät.

Kunnossapito-tiimissä tehtävänäsi on vastata Lahden kaupungin yleisten alueiden kunnossapitourakoiden sopimuksista yhdessä kunnossapitohortonomin kanssa. Kehität myös kunnossapidon sopimusmalleja ja toimintatapoja, koordinoit urakka-alueilla tehtävää laadunseurantaa sekä toteutat kunnossapitoon liittyvää viestintää. Tulet toimimaan lisäksi turvallisuuskoordinaattorina. Tehtävänimike määräytyy valittavan henkilön koulutuksen perusteella.

Tehtävässäsi pääset kehittymään kunnossapidon huipputilaajaksi. Verkostoissasi tulee alusta asti olemaan kokeneita kunnossapidon osaajia niin urakoitsija-, kunta- kuin palveluhankintakentästä. Huomaat, että tehtäväsi ajaa sinut yhteistyöhön laajasti toimialamme henkilöiden kanssa. Vuorovaikutustaitojasi tarvitset päivittäin asukaspalvelutilanteissa, sidosryhmäyhteistyössä ja erilaisissa kehityshankkeissa.

Odotamme sinulta
- soveltuvaa vähintään alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa opistotason tutkintoa
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- B-ajokorttia

Katsomme eduksesi kokemuksen kunnossapidon alueurakoista. Työn menestyksellinen toteuttaminen edellyttää sinulta itsenäistä työotetta sekä aitoa halua kehittää Lahtea asukaslähtöisenä ympäristökaupunkina.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 07.12.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/asuminen-ja-ymparisto/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pasi Leppäaho
p. 050 398 5729
pasi.leppaaho@lahti.fi

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue, Kaupunkitekniikka

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Askonkatu 2, 6. krs, 15100 Lahti
Lahden kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat