Kunnossapitomestari - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupunki hakee osaavaan joukkoonsa kunnossapitomestaria kaupunkiympäristön toimialalle katujen kunnossapidon tulosyksikköön Peräseinäjoen toimipisteeseen.

Hakuaika jatkuu, hakuaikaa on jatkettu uudelleen 26.4.2021 klo 15 saakka.

Yhdyskuntatekniikan katujen kunnossapidossa ja rakentamisessa kunnossapitomestarin tehtäviin kuuluu liikenneväylien ja -alueiden, hulevesiverkoston, maa- ja vesirakenteiden sekä kaupungin hoidossa olevien yksityisteiden kunnossapito, rakentaminen ja rakennuttamistehtävät. Kunnossapitomestari toimii myös puistotoimen ja kiinteistönhoidon henkilöstön lähiesimiehenä. Lisäksi tehtäviin kuuluu yksityisteihin liittyvät hallinnolliset asiat koko Seinäjoen kaupungin alueella sekä yksityistiejaoston esittelijän tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään teknikon tutkinto teknisestä oppilaitoksesta rakennustekniikan alalta. Lisäksi edellytetään vähintään 3 vuoden työkokemusta katujen kunnossapidon, kiinteistöjen kunnossapidon tai maanrakentamisen esimiestehtävistä.

Toivomme hakijan olevan yhteistyökykyinen ja itsenäisen työotteen omaava, jolla on myös sujuva kirjallinen ja suullinen esiintymistaito sekä vähintään kohtuulliset tietotekniikan perustaidot. Oman auton käyttö työtehtävien hoidossa on välttämätöntä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virka tulee ottaa vastaan 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset 26.4.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-sivuston kautta.

Lisätietoja

www.seinajoki.fi)

Tutustu työnantajaan

kunnossapitopäällikkö Tuomo Etula, p. 040 514 2903 tai
kaupungininsinööri Joni Ulvila, p. 044 4181677

Seinäjoen kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala
Osoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

Sinulle suositellut työpaikat