Skip to main content
test
Kunnossapitopäällikkö - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunta hakee kunnallistekniikkapalveluihin yhdyskuntatekniikan palvelualueelle kunnossapitopäällikköä.

Kirkkonummi on kasvava, elinvoimainen ja kaksikielinen sivistyskunta, jonne muutetaan arjen sujuvuuden, turvallisuuden ja luonnonläheisyyden vuoksi. Luonnonläheinen, vireä ja kasvava Kirkkonummen kunta hakee innostunutta ja asiantuntevaa kunnossapitopäällikköä johtamaan kunnossapitopalvelut-tiimiä. Hakemamme kunnossapitopäällikkö toimii kunnossapitopalvelut-tiimin esihenkilönä. Kunnossapitopalvelut-tiimin tuottamat palvelut vaikuttavat jokaisen kuntalaisen arkeen. Virkasuhde on vakituinen.

Kunnossapitopalvelut-tiimi vastaa kunnan katujen, puistojen ja muiden yleisten alueiden hoidosta ja kunnossapidosta. Tiimin vastuulla on myös kunnan hulevesitehtävät kunnossapidon osalta, kunnan metsien hoito sekä romuajoneuvot.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi insinööri (AMK) tai aiempi vastaava tutkinto, sekä riittävä kokemus tehtäväalueeseen kuuluvista tehtävistä ja esimiestehtävistä.

Tehtävä edellyttää hyvää toimialan tuntemusta sekä vahvaa kokemusta infraomaisuuden yllä- ja kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä. Odotamme kokemusta esihenkilönä olemisesta ja kehittävää työotetta. Toivomme saavamme joukkoomme dynaamisen ammattilaisen, jolla on sopimus- ja hankintaosaamista, asiakaspalvelu- ja yhteistyökykyä sekä hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan kehittämisvalmiudet, perehtyneisyys kunnallishallintoon sekä molempien kotimaisten kielten hallinta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä, kasvavassa pääkaupunkiseudun kehyskunnassa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3 915 euroa/kk ja sen lisäksi maksetaan työkokemus- ja henkilökohtainen lisä, kokonaispalkka on noin 4 600 - 4 800 euroa. Työaika on 36,25 tuntia viikossa.

Virka voidaan täyttää 5.9.2022 lukien tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan 19.8.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 456798).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuntatekniikkapäällikkö Toni Keski-Lusa, puhelin: 050 414 0615, sähköposti: etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Yhdyskuntatekniikan palvelualue, Kunnallistekniikkapalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat