Kunnossapitopäällikkö, Oulun Infra -liikelaitos - Oulun kaupunki

Oulun Infra on Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa kaupungille mm. maanrakennus-, yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapito- sekä ympäristön suunnittelu ja rakentamispalveluja.

Oulun Infra -liikelaitos hakee KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKÖÄ vakinaiseen virkaan.

Kunnossapitopäällikön tehtävänä on kunnossapitoyksikön johtaminen. Hän vastaa yksikön toiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisesta. Kunnossapitopäällikkö kuuluu liikelaitoksen johtoryhmään ja toimii liikelaitoksen edustajana eri sidosryhmissä. Kunnossapitoyksiköön kuuluu noin 80 työntekijää.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva teknisen alan tutkinto sekä riittävä kokemus liikennealueiden kunnossa- ja puhtaanapitotehtävistä. Edellytämme kokemusta esimies- ja johtamistehtävistä. Lisäksi odotamme hyviä yhteistyötaitoja, hankintaosaamista ja aktiivista kehittämisotetta. Eduksi katsotaan kunnallisalan tuntemus.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisessa virassa kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/4378/2020. Hakemukset on toimitettava 14.8.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi/infra

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Pasi Heikkilä, p. 044 703 2122 ja yksikön päällikkö Esa Partanen, p. 044 703 2140. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Oulun Infra
Osoite: Sorvitie 5, 90150 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.