Kunnossapitotyöntekijä - Raahen kaupunki

Raahen kaupunki hakee kahta (2) kunnossapitotyöntekijää huolehtimaan kiinteistöjen kunnossapitotyöstä kesäkaudella 2020. Työ sisältää pääasiassa rakennusten julkisivujen maalausta, lisäksi aitojen, varastojen, leikkimökkien kunnostus ja maalaustyötä Raahen kaupungin alueella. Edellytämme hakijalta reipasta ja oma-aloitteista otetta kunnossapitotöiden tekemiseen niin yksin kuin tiimissäkin. Toivomme sinulta jonkinlaista kokemusta vastaavista tehtävistä koulutuksen tai työn kautta. Työssä katsotaan eduksi rakennusalan koulutus/kokemus, työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja riittävä fyysinen terveys sekä kunto vaaditaan.

Työkaverisi ovat mukana perehdyttämässä ja opastamassa tehtäviä rennon mukavassa ilmapiirissä. Työssäsi kohtaat myös kaupunkilaisia, joten sosiaalinen ja iloinen ote on toivottavaa.

Kokoaikaisen tehtävän palkkaus määräytyy TTES:in mukaan. Tehtävä on määräaikainen 11.5. - 30.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Viikottainen työaika on 38,75 tuntia.

Lisätietoja

http://www.raahe.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennusmestari Timo Salonen, puh. 040 135 6942 tai sähköpostitse timo.salonen@raahe.fi

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala
Osoite: Varikkotie 5, 92100 Raahe

Raahe on kehittyvä noin 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.