Skip to main content
test
Kunnossapitotyöntekijä - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin teknisten palveluiden kuntatekniikan yksikkö hakee

KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÄÄ ajalle 1.6.2022 - 15.5.2023

Tehtävänkuvaan kuuluvat asemakaavateiden, sekä viher- ja ulkoilualueiden kunnossapito ja rakentamistyöt. Työntekijältä vaaditaan vähintään henkilöauton ajokortti, eduksi katsotaan kuorma-auton kuljettamiseen oikeuttava ajokortti.

Alan koulutus ja aiempi monipuolinen työkokemus, sekä traktorin käyttökokemus kesä- ja talvikunnossapidossa katsotaan hakijalle eduksi. Tarvittaessa työntekijältä vaaditaan valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön. Työtehtäviä voidaan myös muuttaa niin, että työntekijä tekee osanaikaa viikosta hitsaus- ja koneiden korjaus- ja huoltotöitä, mikäli sopiva henkilö löydetään.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen. Voit olla jo alan ammattilainen tai vasta valmistunut huippuosaaja, tärkeintä on, että olet kiinnostunut työskentelemään vaihtelevissa työtehtävissä huippu tiimissä ja sinulla on halu kehittää taitojasi.

Tehtävässä noudatetaan 3 kk:n koeaikaa. Työ alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkka TS:n mukaisesti. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 15.5.2023 saakka.

Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa 29.5.2022 klo 15.00 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja toimesta antaa yhdyskuntatekniikan insinööri Juha-Pekka Karihtala, juha-pekka.karihtala@kalajoki.fi, 044 4691 787

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhdyskuntatekniikan insinööri Juha-Pekka Karihtala, juha-pekka.karihtala@kalajoki.fi, 044 4691 787

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Tekniset palvelut, Kuntatekniikka

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat