Skip to main content
test
Kunnossapitotyöntekijä - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin infrapalveluiden katujen kunnossapitoyksikössä on haettavana vakituinen kunnossapitotyöntekijän tehtävä.

Työtehtävä koostuu erilaisista katujen, liikennemerkkien ja yleisten alueiden kunnossapitoon liittyvistä käsi ja konetöistä pyöräkuormaajalla, traktorilla, kuorma-autoilla ja huoltoajoneuvolla.

Kelpoisuusvaatimuksena on C-luokan ajokortti sekä voimassa olevat kuljettajan ammattipätevyys, Työturvallisuus- ja Tieturva 1-kortti.

Työssä edellytetään aikaisempaa kokemusta katujen talvikunnossapidosta sekä muista katukunnossapidon töistä. Tehtävien hoito edellytettää lisäksi erikseen sovittaessa osallistumista varallaoloon sekä valmiutta ylitöihin. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävä täytetään 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus (TTES) mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen tehtävässä aloittamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 19.8.2022 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

arkisin klo 8 - 15
kunnossapidon työnjohtaja Jukka Mäkiranta
puh. 044 4861 638
rakentamisen työnjohtaja Tapio Sulunsilta puh. 040 133 4429
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1800 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Meillä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat