Skip to main content
test
Kunnossapitotyöntekijä - Raahen kaupunki

Raahen kaupungin kuntatekniikka hakee kunnossapitotyöntekijää liikennealueille:

Mitä tulet tekemään?
Osallistut katualueiden hoitoon ja kunnossapitoon mm. auraukseen, liukkaudentorjuntaan, harjauksiin, liikennemerkkitöihin sekä muihin yleisten alueiden kunnossapitoon liittyviin töihin koneellisesti tai ilman. Toimit yhtenä jäsenenä katujen talvikunnossapitotiimissä ja mahdollisesti myös kelipäivystäjänä. Tehtävänkuva tarkentuu sen mukaan mitä osaat ja mistä sinulla on kokemusta.

Mitä sinulta odotetaan?
Voit olla alan rautainen ammattilainen tai vasta alalla aloitteleva. Kykenet itsenäiseen työhön ja olet oma-aloitteinen tiimipelaaja. Työssä tarvitaan joustavaa asennoitumista, sillä työajat voivat olla normaalista poikkeavia. Tehtävien hoito edellyttää erikseen sovittaessa osallistumista varallaoloon sekä valmiutta ylitöihin etenkin talviaikaan.

Onhan sinulla vähintään B-luokan ajokortti. Putkitus- ja viemäröintitöiden kokemus lasketaan eduksi. Soveltuva koulutus tehtävään on maanrakennusalan perustutkinto tai muutaman vuoden kokemus alalta. Työssä vaaditaan voimassa oleva Tieturva 1 ja työturvallisuus -kortti. Näiden päivittämisestä huolehdimme tarvittaessa.

Eduksi katsotaan paikallistuntemus Raahen alueesta ja mahdollinen kokemus erilaisten työkoneiden kuljettajana. Tehtävässä menestyminen edellyttää riittävää kokemusta lumenauraustöistä, hyvää fyysistä peruskuntoa ja yhteistyökykyä sekä itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön.

Työaika on 38,15 h/vko, palkkaus TTES:n mukainen. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Toimi täytetään sopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.


Lisätietoja

https://www.raahe.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Kelhä, työpäällikkö, p. 044 439 3510 sanna.kelha@raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala, Kuntatekniikka

Raahe on Pohjois-Pohjanmaan toiseksi suurin kasvava ja kehittyvä n. 25 000 asukkaan kaupunki. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää ja yrittää.

Teknisen keskuksen kuntatekniikan yksikkö vastaa kaupungin katu- ja viheralueista sekä muista yleisistä alueista. Luomme päivittäisellä työllämme asumiselle ja liikkumiselle hyvät ja turvalliset puitteet. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Varikkotie 5, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat