Skip to main content
test
Kuntatekniikan työntekijä - Nurmeksen kaupunki

Kuntatekniikan työntekijä Nurmes

Nurmeksen kaupungin kuntatekniikka hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kuntatekniikan työntekijää. Työpaikka sijoittuu kesäaikana Nurmeksen kaupungin kuntatekniikan Nurmeksen varikolle ja talviaikana kaupungin liikuntapaikoille.

Pääasiallisia työtehtäviä kesäaikana ovat pyöräkuormaajan ja muiden kunnallisteknillisten työkoneiden (traktori, ajettava ruohonleikkuri, mönkijä) kuljettaminen ja muut kunnossapitotyöt (viheralueiden ja muiden kaupungin ylläpitämät kohteet). Kuntatekniikan työntekijä toimii talvikaudella liikuntapaikkojen työntekijänä, jäähallin ja latujenhoitajana.

Hakijoilta edellytämme voimassa olevaa vähintään T-luokan ajokorttia.

Katsomme hakemuksessa suureksi eduksi ammattipätevyyden, kokemuksen latujen hoidosta ja jäähoitokoneen käytöstä, tulityö- ja työturvallisuuskortit, ensiapu sekä voimassa oleva Tieturva 1-kortti. Lisäksi toivotaan kokemusta työkoneiden ja pienkaluston huolto-, korjaus- ja hitsaustöistä.

Arvostamme kykyä työskennellä pienen tiimin jäsenenä ja kykyä hoitaa työtehtävät itsenäisesti, vastuullisesti sekä asiakaslähtöisesti.

Tehtävä täytetään vakinaisesti 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 7.2.2023 klo 12.00 mennessä Kuntareky.fi-sivuston kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuntatekniikan mestari Mika Tuhkanen puh. 040 104 5711

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Kaupunkirakennepalvelut/Kuntatekniikka

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Kirkkokatu 14, 75500 Nurmes

Sinulle suositellut työpaikat