Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen kuntayhtymän johtajaa.

Kuntayhtymän johtaja vastaa hyvinvointikuntayhtymän strategisesta johtamisesta ja kehittämisestä, toiminnan tuloksellisuudesta ja laadusta sekä kuntayhtymän yhteiskunta- ja muiden sidosryhmäsuhteiden hoitamisesta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Edellytämme virkaan valittavalta hyvää sosiaali- ja terveydenhuollon tuntemusta sekä käytännössä osoitettua johtamistaitoa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä innovatiivista, vastuullista ja rohkeaa johtamisotetta.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset palkkatoiveineen sähköisesti Kuntarekryn kautta torstaihin 20.2.2020 klo 15 mennessä. Hakuaikaa on jatkettu, virkaa aiemmin hakeneiden hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat yhtymähallituksen puheenjohtaja Antero Aulakoski puh. 050 557 4986 ja kuntayhtymän johtaja Hannu Kallunki puh. 0400 680 303.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä järjestää alueensa väestön tarvitsemat sosiaali- ja terveyspalvelut, jotka yhdessä muun toimintaympäristön kanssa tukevat ihmisten toimintakykyä ja arjessa pärjäämistä. Palvelutoiminnan voimavarojen käyttöä ja kehittämistä ohjaa asiakkaan tarve ja kuntien taloudellinen kantokyky. Väestöpohja on 33.000 asukasta ja henkilöstömäärä 1.200.