Skip to main content
test
Kuntayhtymän vastaava tartuntatautilääkäri - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä, PoSa, hakee

TARTUNTATAUDEISTA VASTAAVAA LÄÄKÄRIÄ määräaikaiseen 50 % virkaan 1.8. - 31.12.2022, aloitusaika on sovittavissa.

Haemme joukkoomme yleislääkäriä, jolla on kokemusta tartuntataudeista; kokemus terveyskeskuslääkärin työstä katsotaan eduksi. Tartuntatautilääkärin työkuvaan kuuluu infektioiden torjunta ja hoito. Lääkärin on mahdollista perehtyä tartuntatautityöhön työn ohessa. Tartuntatautilääkäri toimii pandemia-aikana tartunnanjäljittäjien konsulttina, ottaa kantaa antikoagulaatiohoitoon, tekee
virallisia karanteeni- ja eristämispäätöksiä, laatii ohjeistuksia ja tiedotteita, osallistuu koronanyrkin kokouksiin sekä vastaa eri tahoilta tuleviin koronakysymyksiin. Ylilääkäri on oman työn ohella toiminut kunnan vastaavana tartuntatautilääkärinä ja nyt tehtävien uudelleenorganisoinnin myötä ylilääkäri vapautuu muihin tehtäviin.

Suuntaamme uuteen ja kehitämme toimintaamme kohti tulevaisuuden sote-keskusta. Kuljemme kohti hyvinvointialuetta. Tartuntatautilääkäri osallistuu tartuntatautityöryhmän jäsenenä Satakunnan HVA:n infektioiden torjunnan ja hoidon valmisteluun sekä kehittämistyöhön. Torjuntatyön tehtävät eivät muutu, vaikka organisaatio muuttuu.

PoSa toimii opetusterveyskeskuksena. Medisiinariliiton vuoden työpaikka 2021. Perustason tukimustyö kiinnostuksen mukaan mahdollistetaan.

Hakijalta edellytämme hyvää yhteistyökykyä, joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Eduksi katsomme lisäksi ennakkoluulottoman asennoitumisen terveydenhuollon muutostarpeisiin. Viran kelpoisuusehtona on yleislääkärin tutkinto. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Rokotusten osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtäväkohtainen palkka 8160 €/kk (+ kokemuslisät ja toimenpidepalkkiot). Työn alkamisesta ja palkasta voidaan neuvotella.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 22.7.2022 klo 15.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tarvittaessa tuemme työn ja muun elämän yhteensovittamisessa. Osittainen etätyö on mahdollista,

Ljaisätietoja antaa ylilääkäri Margit Seppälä, margit.seppala@eposa.fi, puh. 044 5773200.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Margit Seppälä, margit.seppala@eposa.fi, puh. 044 5773200

Lisätietoja

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

www.eposa.fi


Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää

Sinulle suositellut työpaikat