Skip to main content
test

Haemme kuntouttavaa LÄHIHOITAJAA Keiturin Soten kotihoitoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Keiturin Sote Oy on Pirkanmaan hyvinvointialueen omista in-house -yhtiö. Tuotamme sote-palveluja Virtain ja Ruoveden alueella. Ikäihmisten kotiin vietävissä palveluissa meillä on tarve kuntouttavalle lähihoitajalle.

Kotihoidossa työskentelee huumorintajuinen, reilu, innovatiivinen ja iloinen moniammatillinen työyhteisö.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn ikäihmisten parissa. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen. Työ tapahtuu sekä asiakkaan kotona, että etähoivana kotihoidon toimistolta. Pääset kehittämään kotiin vietäviä palveluja yhdessä loistokkaan tiimimme kanssa. Meillä tuetaan työntekijöiden työhyvinvointia mm. Smartum-seteleillä ja tyhy-toiminnalla. Kannustamme työntekijöitä liikkumaan tarjoamalla mahdollisuuden liikkua työajalla. Noudatamme Avainta työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy Avaintes:n mukaan.

Sinulta odotamme lähihoitajan koulutusta, lääkehoidon osaamista ja hygieniapassia. Arvostamme kokemusta ikäihmisten kuntouttavasta hoidosta ja etähoivapalveluista. Työssä tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta sekä rohkeutta tarttua haasteisiin. Eduksi katsomme digiosaamisen etähoivapalveluista. Jos olet innovatiivinen ja innokas kehittäjä, olet etsimämme henkilö.

Kotihoidossa tehdään työtä kolmessa vuorossa. Meillä on vakituiset yöhoitajat, joten muut lähihoitajat työskentelevät pääsääntöisesti kahdessa vuorossa arkisin ja viikonloppuisin.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa voimassa olevalla LOVe-todistuksella. Lääkehoidon osaamisen tentit ja näytöt voi tarvittaessa suorittaa työsuhteen alussa. RAI-osaaminen on välttämätöntä, mutta tarvittaessa tarjoamme koulutusta.

Tule mukaan uudistuvaan kotihoitoomme ja liity mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöämme! Tarjoamme kehittyvän työn, jossa sinun on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja myös itse kehittyä työssäsi.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja lähetä hakemuksesi Kuntarekryssä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloituksesta voimme sopia. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Lisätietoja antaa kotihoidon palveluiden esihenkilö Minna Pentinmäki, p. 044 715 1015, sp. minna.pentinmaki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon palveluiden esihenkilö Minna Pentinmäki, sp. minna.pentinmaki@keiturinsote.fi, p. 044 715 1015

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Kotihoito

Keiturin Sotessa työskentelee n. 450 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Sipiläntie 3, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat