Kuntouttavan luokan koulunkäyntiohjaaja - Riihimäen kaupunki

Pohjolanrinteen koululla on haettavana kuntouttavan luokan koulunkäyntiohjaajan tehtävä ajalle 10.8.2021-4.6.2022. Henkilön työtehtävät ovat pääosin kuntoutavan luokan oppilaiden tukeminen ja ohjaaminen yhdessä erityisluokan opettajan kanssa.

Haemme työyksikköömme innostunutta ja osaavaa työntekijää. Arvostamme reipasta, oma-aloitteista ja ammattitaitoista otetta työhön. Tarjoamme monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan. Hakijalta toivotaan sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuutta.

Valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 20.4.2021 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs.rehtori Eeva-Leena Isotalo puh. 019 758 4591 , eeva-leena.isotalo(at)riihimaki.fi. Voit myös postittaa hakemuksesi os. Pohjolanrinteen koulu, Pohjolankatu 8, 11120 RIIHIMÄKI.

Riihimäen kaupunki, Pohjolanrinteen koulu
Osoite: Pohjolankatu 8, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat