test
Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja - Siuntion kunta

Haemme joukkoomme kuntouttavan työtoiminnan ohjaajaa 31.1.2022 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja kehittää ja ylläpitää kuntouttavaa työtoimintaa Työpaja Virrassa. Laki kuntouttavasta työtoiminnasta (2.3.2001/189) määrittää kuntouttavalla työtoiminnalla tarkoitettavan kunnan järjestämää toimintaa, jonka tarkoitus on parantaa työttömän henkilön elämänhallintaa sekä luoda edellytyksiä työllistymiselle. Työpaja Virta on suunnattu yli 17-vuotiaille. Työpaja tarjoaa myös työkokeilua, sosiaalista kuntoutusta sekä matalan kynnyksen valmennuspalveluita.

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat:

- asiakasohjaus: yksilö-, ryhmä- ja työvalmennus
- toiminnan suunnittelu, toteutus ja kehittäminen
- verkostotyö kunnan, alueen ja valtakunnallisten koulujen, oppilaitosten, viranomaisten sekä muiden toimijoiden sekä tarvittaessa asiakkaan lähiverkostojen kanssa
- sisäinen ja ulkoinen viestintä, tilastointi, arviointi, raportointi
- muut työnantajan määräämät tehtävät

Lisäksi kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja osallistuu nuorisopalveluiden ja kunnan tapahtumiin. Työ voi sisältää satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on AMK-tutkinto tai muu soveltuva koulutus yhdistettynä nuorisotoimen ja/tai työllisyyspalveluiden ja/tai sosiaalialan osaamiseen.

Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Viikottainen työaika 38 h 15 min.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä lain yksityisyyden suojasta työelämässä 6 § tarkoittama huumausainetodistus.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Lisätietoja

https://www.siuntio.fi/tyopaja-virta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hyvinvointikoordinaattori Paula Kivekäs etunimi.sukunimi@siuntio.fi, puh. 044 386 1548
kirjasto- ja vapaa-aikapalveluiden päällikkö Maarit Tuomisto etunimi.sukunimi@siuntio.fi, puh. 050 386 0825

Lisätietoja

Siuntion kunta, Sivistysosasto, Vapaan sivistystyön tulosalue

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.


Osoite: Puistopolku 1, 02580 Siuntio

Sinulle suositellut työpaikat