Kuntoutuksen esimies - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Tule meille esimieheksi, mukavaan ja toimivaan kuntoutuksen tiimiin. Asiakas on meillä keskiössä. Tehtävänäsi on kehittää ja johtaa kuntoutuksen toimintaa ja toimia henkilöstön esimiehenä. Tavoitteenasi on viedä asioita eteenpäin yhdessä timisi kanssa. Kuntoutuksen tiimiin kuuluu fysioterapeutteja(5), kuntohoitajia(2), toimintaterapeutteja(2) ja puheterapeutteja(2) kolmen kunnan alueella. Lisäksi kuntoutuksen henkilökuntaa toimii ikääntyvienpalveluissa (1 toimintaterapeutti ja 2 fysioterapeuttia).
Tehtävänäsi on myös lääkinnällisen kuntoutuksen terapiapäätösten tekeminen. Palvelu järjestetään pääosin omana toimintana, lisäksi palvelua ostetaan palveluseteleillä ja maksusitoumuksilla. Kuntoutustyöryhmä toimii säännöllisesti työsi tukena.
Toivomme sinulta ylempää AMK tutkintoa tai AMK- tutkinto/opistoasteinen tutkinto ja johtamisen opintoja sekä mielellään kokemusta esimiestyöstä.

Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, yhteistyökykyä, joustavuutta ja innovativiisuutta. Koulutusmyönteisyys on meille ykkösia.Selänteessä on "tekemisenmeininki" ja haluamme tuottaa laadukkaita lähipalveluita alueemme asukkaille, toimintakyvyn ylläpitäminen ja kuntoutus ovat meille ykkösasia.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain Terveydenhuollon ammattihenkilöistä 55/1994 mukaisesti. Tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja edellytetään hakijalta. Hakijan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.Tehtävässä noudatetaan 4kk koeaikaa.

Toivomme hakemukset www.kuntarekry.fi:n kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuskesi osoitteeseen PPKY Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita p 044-4457770.

Tutustu työnantajaan

Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi p.044-4456920

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh
Osoite: Männistönkatu 6, 85800 Haapajärvi, 85800 Haapajärvi

PPKY Selänteen alueella asuu n. 15 000 asukasta. Selänne järjestää sosiaali-ja terveydenhuollon palvelut alueen asukkaille ja on ketterä kuntayhtymä. Selänne sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan rajalla ja kulkuyhteydet ovat hyvät. Selänne on savuton työnanataja. Tutustu paremmin www.selanne.net.