test

Kuntoutuksen ja terapian sijaisuudet

Hakuaika päättyy  31.12.2023 23:59

Meillä on Satakunnan hyvinvointialueella tarjolla kuntoutuksen ja terapia alueella paljon erilaisia työllistymismahdollisuuksia esimerkiksi toimintaterapeuteille, puheterapeuteille ja fysioterapeuteille. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja siten myös potilaan hoitoa ja niihin käytettäviä tiloja.

Työtä on tarjolla aikuisten, lasten ja nuorten sekä ikääntyneiden toimialueilla sekä erityis- ja sairaalapalveluissa.

Jättämällä hakemuksen ilmoitat kiinnostuksesi työskennellä fysiot4erapeuttina, toimintaterapeuttina tai puheterapeuttina yksiköissämme, joissa on tarjolla sijaisuuksia potilas- tai asiakas- ja henkilökuntatilanteemme mukaan. Tehtäviin haemme terveydenhuoltoalan ammattilaisia ja työntekijätarpeemme mukaan myös alalla opiskelevia. Työtä on tarjolla eri puolilla maakuntaa, joten kerrothan hakulomakkeella toiveesi paikkakunnista ja millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Edellytämme sinulta fysioterapeutin, toimintaterapeutin tai puheterapeutin tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Huomioimme myös alan loppuvaiheen opiskelijat.

Täytä sähköinen hakemus, siitä muodostuu samalla CV. Käymme rekrytointipalveluissa säännöllisesti läpi saapuneita ja päivitettyjä hakemuksia. Hakemuksen lähetettyäsi, voit olla itse yhteydessä rekrytointipalveluihin (rekrytointi@sata.fi) haastattelun sopimiseksi. Haastattelussa käydään läpi, missä yksiköissä voisit työskennellä. Huolehdithan, että hakemuksesi on ajan tasalla työ- ja elämäntilanteesi muuttuessa päivittämällä hakemustasi itse tai ottamalla yhteyttä rekrytointipalveluihin.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi,
Arja-Leena Kukkola / 044 701 1852 tai
Marjo Lambacka / 044 707 6979 (erityis- ja sairaalapalvelut)

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä työskentelee noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Meistä noin 9 000 on sote-työntekijöitä ja noin 300 pelastustyöntekijöitä. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä myös esim. logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Meillä voit työskennellä lähes jokaisessa Satakunnan kolkassa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan