test

Kuntoutuksen ja terapian sijaisuudet

Hakuaika päättyy  31.12.2024 23:59

Meillä on Satakunnan hyvinvointialueella tarjolla kuntoutuksen ja terapian alueella paljon erilaisia työllistymismahdollisuuksia esimerkiksi toimintaterapeuteille, puheterapeuteille ja fysioterapeuteille. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja siten myös potilaan hoitoa ja niihin käytettäviä tiloja.

Työtä on tarjolla aikuisten, lasten ja nuorten sekä ikääntyneiden toimialueilla sekä erityis- ja sairaalapalveluissa.

Jättämällä hakemuksen ilmoitat kiinnostuksesi työskennellä fysioterapeuttina, toimintaterapeuttina tai puheterapeuttina yksiköissämme, joissa on tarjolla sijaisuuksia potilas- tai asiakas- ja henkilökuntatilanteemme mukaan. Tehtäviin haemme terveydenhuoltoalan ammattilaisia ja työntekijätarpeemme mukaan myös alalla opiskelevia. Työtä on tarjolla eri puolilla maakuntaa, joten kerrothan hakulomakkeella toiveesi paikkakunnista ja millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Edellytämme sinulta fysioterapeutin, toimintaterapeutin tai puheterapeutin tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Huomioimme myös alan loppuvaiheen opiskelijat.

Täytä sähköinen hakemus, siitä muodostuu samalla CV. Käymme rekrytointipalveluissa säännöllisesti läpi saapuneita ja päivitettyjä hakemuksia. Hakemuksen lähetettyäsi, voit olla itse yhteydessä rekrytointipalveluihin (rekrytointi@sata.fi) haastattelun sopimiseksi. Haastattelussa käydään läpi, missä yksiköissä voisit työskennellä. Huolehdithan, että hakemuksesi on ajan tasalla työ- ja elämäntilanteesi muuttuessa päivittämällä hakemustasi itse tai ottamalla yhteyttä rekrytointipalveluihin.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Arja-Leena Kukkola, p.044 701 1852

Juuli Ylikoski, p.044 707 6979

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan