test

Rovaniemen kaupungin Terveydenhuollon palvelualueella

on haettavana

kuntoutuksen ylilääkärin virka

Kelpoisuusehtona kuntoutuksen ylilääkärin virkaan on soveltuva Suomessa laillistetun erikoislääkärin pätevyys. Eduksi katsotaan kokemus kehittämistehtävistä terveydenhuollon alueella. Lisäksi edellytämme näkemystä, osaamista ja motivaatiota avokuntoutuksen palvelujen kehittämiseen yhteistyössä alueen verkostojen kanssa.

Kuntoutuksen ylilääkärin tehtäviin kuuluu Kuntoutuspalveluiden lääketieteellinen vastuu, Kuntoutuspalveluiden toimintojen suunnittelu- ja kehittämistyö yhdessä palveluesimiehen ja muiden toimijoiden kanssa verkostossa, kuntoutuksen lääkärin tehtävät diagnostiikassa ja hoidossa sekä kuntoutuksen alan konsultaatiot perusterveydenhuoltoon.

Tarjoamme innovatiivisen työyhteisön, osaavan verkoston kumppaniksi ja muutenkin mukavan työpaikan. Etsimme innovatiivista ja innostavaa kehittäjää ja kuntoutuksesta kiinnostunutta lääketieteen osaajaa. Pääset tärkeään rooliin työryhmäämme kehittämään kuntoutuksen toimintamalleja ja prosesseja.

Hyvän työpaikan lisäksi Rovaniemellä saat laadukkaan ja turvallisen asuinympäristön lähellä luontoa, loistavat vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä kasvukeskuksen palvelut.

Viran tehtäväpalkka on 6850 €. Työehdoissa noudatetaan kunnallista lääkäreiden virkaehtosopimusta.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Viran täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytointimenettelyn avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.

Virkaan haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Hakuaika päättyy 17.12.2021 klo 15.00.

Jos ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros/Osviitta, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 17.12.2021 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelualuepäällikkö Kaisa Kuusela, p. 050 594 6598 ja kuntoutuksen palveluesimies Sari Ahlsved, p. 050 599 3235 etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi.

Lisätietoja

Terveydenhuollon palvelualue, Kuntoutuspalvelut

Rovaniemen kaupungin sosiaali- ja terveysalan toimintaa ovat aikuisten palveluohjaus ja kiireellinen sosiaalityö, avovastaanotto, erityisryhmien asumispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, palveluohjaus ja Ikäosaamiskeskus, perhesosiaalityö, perheneuvola, perheoikeudelliset palvelut, sairaalapalvelut, sosiaalisen kuntoutuksen ja tuen palvelut, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaissosiaalityön palvelut sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1100 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä. Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.


Osoite: Hallituskatu 7, 96100 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat