Kuntoutus- ja päivätoiminnanohjaajan sijaisuudet - Kaarinan kaupunki

Ikäihmisten palveluissamme tarjotaan avointa päivätoimintaa ja kotihoidon päiväkuntoutusta tukipalveluna. Avointa päivätoimintaa järjestetään Hovirinnan palvelukeskuksessa sekä Värttinän ja Tupasvillan tehostetun palveluasumisen yksiköissä.

Nyt etsimme sijaisia kuntoutus- ja päivätoiminnan ohjaajille. Päivätoiminnassa toimii aina kaksi ohjaajaa työparina, joten sijaiseksi on helppo tulla. Työpari vastaa monipuolisen kuntoutustoiminnan ja virikkeellisen arjen toiminnoista lähialueelta tuleville sekä talossa asuville ikäihmisille.

Kuntoutus- ja päivätoiminnan ohjaajan tehtävän kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sekä ao. laillistus. Päivätoiminnan ohjaajan tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Päivätoiminnassa sijaisuuksien tekeminen soveltuu hyvin myös alan opiskelijoille.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Työntekijän toiveet ja osaaminen otetaan aina huomioon kaikkia paikkoja täytettäessä. Jokainen sijaisemme kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun.


Jätä hakemuksesi jo tänään!


Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit täytä sähköinen hakemus.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Niina Alho
Rekrytointisuunnittelija
Kaarinan kaupunki
Oskarinaukio 4
PL 12
20781 Kaarina
Puh: 050 314 6197
niina.alho@kaarina.fi
Lisätietoja sijaisuuksista löydät myös täältä:
http://www.kaarina.fi/avoimet_tyopaikat_ja_tyo/sijaisuudet/fi_FI/hyvinvointipalvelut_rekrytointi/

Kaarinan kaupunki, Hyvinvointipalvelut
Osoite: Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.