Skip to main content
test
KUNTOUTUSKOORDINAATTORI, Lasten ja nuorten palvelut - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

Oletko kiinnostunut monipuolisesta työstä hyvinvointialueella, jossa sinun on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa työtäsi itsenäisesti sekä päästä osaksi alueen toiminnan kehittämistä?Tule lasten ja nuorten kuntoutuskoordinaattoriksi Keusoteen!Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella

Haemme kuntoutuspalveluihin innostunutta, toimeen tarttuvaa ja kehittämismyönteistä lasten ja nuorten kuntoutuskoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Saat työhösi tukea ja perehdytystä omalta lähitiimiltäsi ja muilta verkoston jäseniltä sekä nykyiseltä lasten ja nuorten kuntoutuskoordinaattorilta, joka siirtyy organisaatiossamme toisiin tehtäviin.

Lasten -ja nuorten kuntoutuskoordinaattori sijoittuu organisaatiossamme terveyspalvelujen ja sairaanhoidon palvelualueelle, kuntoutuspalvelujen tulosalueelle. Kuntoutuspalvelut pitävät sisällään mm. lasten ja nuorten kuntoutuspalvelut, aikuisten avokuntoutuspalvelut, arviointi- ja kotikuntoutuspalvelut, osastokuntoutuksen ja apuvälinepalvelut. Oma lähitiimisi muodostuu lääkinnällisen kuntoutuksen ostopalvelutiimistä, johon kuuluu aikuisten kuntoutuskoordinaattori ja kuntoutussihteereitä.

Lasten ja nuorten kuntoutuskoordinaattorina vastaat osaltasi lasten ja nuorten lääkinnällisen kuntoutuksen ostopalveluprosesseista. Tehtävänkuvaasi kuuluu hyvinvointialueella muun muassa lasten ja nuorten lääkinnällisen kuntoutuksen ostopalveluprosessin kehittäminen sekä kuntoutushakemusten, -palautteiden ja maksusitoumusten käsitteleminen. Työsi pitää sisällään yhteydenpitoa asiakkaisiin, asiakkaiden palveluverkostoihin, perheeseen, kuntoutuspalveluntuottajiin ja hyvinvointialueen eri ammattilaisiin. Työssäsi näyttäytyy myös asiakkaiden, kuntoutuspalveluntuottajien ja eri ammattilaisten ohjaus ja neuvonta lääkinnällisen kuntoutuksen palveluihin ja prosesseihin liittyen.

Lisäksi työhösi kuuluu moniammatillinen verkostoyhteistyö ja yhteistyörakenteiden kehittäminen hyvinvointialueen perhekeskuspalvelujen, erikoissairaanhoidon ja kuntien sivistystoimen kanssa. Teetkin tiivistä yhteistyötä lääkäreiden, terveydenhoitajien, terapeuttien, koulujen ja päiväkotien kanssa. Olet jäsenenä monessa lasten ja nuorten moniammatillisessa tiimissä, kuten perhekeskustiimi, kuntoutustyöryhmät ja konsultaatiotiimit. Osassa tiimejä toimit tiimien toiminnan koordinoijana, vastaten kokousten aikataulutuksesta, kokouskirjauksista ja asiakirjojen valmistelusta. Työsi pitää sisällään myös muita toimistotyötehtäviä, kuten laskujen käsittelyä.

Ensisijainen työskentelypisteesi sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Järvenpäässä JUST:ssa. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja valmiutta liikkua säännöllisesti koko hyvinvointialueella. Työssä on etätyömahdollisuus.

Tuemme työskentelyäsi ja hyvinvointiasi mm. erilaisin palkitsemismallein, kulttuuri-, liikunta- ja hierontaeduin (100€/vuosi), uimahallialennuksin ja laajennetun työterveyshuoltopalvelun avulla. Lisäksi käyttöön on otettu auton käyttöetu ja polkupyöräetu. Koulutuksia, työnohjausta ja erilaista valmennusta on saatavilla tulosalueen määrärahojen puitteissa ja tarpeiden mukaisesti.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää osaamista ja ymmärrystä kuntoutuksesta sekä lasten ja nuorten palveluista ja palveluprosesseista. Eduksi katsotaan kokemus ostopalveluprosesseista. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Lisäksi työssä tarvitaan paineensietokykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ pitää sisällään useiden eri tietojärjestelmien (useat asiakas- ja potilastietojärjestelmät ja laskutusjärjestelmät) päivittäistä käyttöä, jonka johdosta hyvät tietotekniset taidot ovat eduksi.

Kelpoisuusehtona on amk-tasoinen terveydenhuollon koulutustausta.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • määräaikainen työsuhde 31.12.2023 asti. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. (korjattu päättymispäivämäärä, joka ollut virheellinen, 25.1.)
  • Tehtäväkohtainen palkka 2971,96 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu tarkemmin rekrytointiin sekä Keusoteen ja tehtävään vaadittaviin lupiin linkin kautta. Avaa rekrysivusto tästä
Lisätietoja antaa lasten- ja nuorten kuntoutuskoordinaattori Elisa Uosukainen, puh. 050 497 0839. elisa.uosukainen@keusote.fi ja kuntoutuspalvelujen koordinoiva esihenkilö Ilona Lahti, puh. 050 497 0820, ilona.lahti@keusote.fi (puh tavoitettavissa parhaiten ti 24.1 klo 14.30-16.00; ke 25.1 klo 14.30-16; ti 31.1 klo 14.30-16.00)

Hakuaika päättyy 2.2.2023 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

lasten- ja nuorten kuntoutuskoordinaattori Elisa Uosukainen, puh. 050 497 0839. elisa.uosukainen@keusote.fi ja kuntoutuspalvelujen koordinoiva esihenkilö Ilona Lahti, puh. 050 497 0820, ilona.lahti@keusote.fi (puh tavoitettavissa parhaiten ti 24.1 klo 14.30-16.00; ke 25.1 klo 14.30-16; ti 31.1 klo 14.30-16.00)

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.


Osoite: Lääkärinkuja 1, Järvenpää

Sinulle suositellut työpaikat