Skip to main content
test
Kuntoutuskoordinaattori, psykosos. kuntoutus Lpr - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Psykososiaalisen kuntoutuksen tulosyksikköön haetaan kuntoutuskoordinaattoria.

Tarjoamme kiinnostavan tehtävän kuntoutuskoordinaattorina. Työ koostuu tiiviistä yhteistyöstä eri sosiaali- ja terveydenhoidon toimijoiden, kriminaalihuollon ja asumispalveluiden kanssa. Työ sisältää palveluiden koordinointia ja asiakastyötä. Keskeistä tehtävässä on luoda kokonaiskäsitys palvelunkäyttäjän tarpeista ja mahdollistaa tarvittavat palvelut yhdessä muiden viranomaisten kanssa.
Toimit osana kuntoutuskoordinaattoreiden tiimiä ja olet mukana järjestämässä asumisen palveluita mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Odotamme sinulta aktiivista, joustavaa ja yhteistyömyönteistä työskentelyotetta, kykyä toimia vaihtelevissa ympäristöissä ja nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Kokemus mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä ja/tai psykososiaalisesta kuntoutuksesta katsotaan eduksi.

Kelpoisuutena on laillistettu sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tasoinen tutkinto.

Huomioithan, että haastattelut järjestetään 25.5.2022 klo 12.30-15.

Tehtävä on määräaikainen vuoden 31.12.2022 saakka, jonka jälkeen määräaikaisuus mahdollisesti jatkuu vuoden 2023 loppuun. Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Toimessa edellytetään tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Vesa Piikki, puh. 044 791 4431 tai vesa.piikki@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten monialaiset palvelut, Psykososiaalinen kuntoutus

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valtakatu 51, 3. krs., 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat