test

Kuntoutusohjaaja Hämeenlinna/Kanta-Häme

Hakuaika päättyy  29.11.2023 15:00

Etsimme Kanta-Hämeen hyvinvointialueella lasten kuntoutusohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Toivomme, että voisit aloittaa tiimissämme 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Kuntoutusohjaajana tuet pitkäaikaissairaan tai vammautuneen lapsen/nuoren ja hänen perheensä selviytymistä arjentoiminnoissa sekä osallistumisessa harrastuksiin ja muuhun sosiaaliseen elämään. Tehtävässäsi myös kartoitat ja arvioit asiakkaan kokonaistilannetta ja arjen toimintakykyä sekä osallistut kuntoutuksen suunnitteluun ja palvelujen koordinointiin yhteistyössä moniammatillisen hoidosta vastaavan työryhmän sekä tarvittaessa myös päiväkodin ja koulun kanssa. Ohjaus ja neuvonta kuntoutusohjaajan työssä liittyy erilaisten kuntoutusmahdollisuuksien ja sosiaalietuuksien selvittämiseen, apuvälineiden käyttöön sekä lääkinnälliseen kuntoutukseen. Kuntoutusohjaus voi tapahtua sairaalan toimipisteissä tai asiakkaan toimintaympäristössä. Tarjoamme mielenkiintoista ja itsenäistä työtä yhteistyössä moniammatillisen ryhmän sekä innostavan ja tukea-antavan työyhteisön kanssa.

Arvostamme aktiivista ja innostunutta työotetta, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen ja lainsäädännön tuntemista. Työ on säännöllinen päivätyö ja työaikamuoto on liukuva yleistyöaika. Onhan sinulla ajokortti, koska työalueena on koko Kanta-Hämeen hyvinvointialue.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai kuntoutuksen ohjaajan korkeakoulututkinto sekä perehtyneisyyttä kuntoutukseen.

Työpaikan osoite on Parantolankatu 6, 13530 Hämeenlinna.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa

Tehtäväkohtainen palkka on 2672.88 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,25 tuntia viikossa.
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote määräajassa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.omahame.fi

Palvelualuepäällikö Sirkku Nikander p. 040 5479210
Kuntoutuksen tulosaluejohtaja Virpi Kröger p. 050 5917034

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin.

Tutustu työnantajaan