Kuntoutuspsykologi - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kainuun sotessa on tarjolla mielenkiintoinen kuntoutuspsykologin tehtävän sijaisuus kuntoutustutkimuspoliklinikan moniammatillisessa tiimissä, jossa kuntoutuspsykologin lisäksi työskentelee kuntoutusylilääkäri, kuntoutussuunnittelija ja kuntoutusohjaaja. Kuntoutuspalveluiden vastuualueella työskentelee kuntoutuspsykologin lisäksi aikuisten ja lasten neurologian sekä kehitysvammapalveluiden psykologit.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös psykologiksi valmistumassa olevat hakijat.

Tehtävä sisältää psykologista arviointia osana kokonaisvaltaista työkyvyn arviointia tai ammatillisen kuntoutuksen suunnittelua. Tehtäväkuvaan kuuluvat ammatillista kuntoutusta tukevat ohjauskeskustelut, ammatinvalinnanohjaus, kognitiiviset tutkimukset ja verkostoyhteistyö. Lisäksi kuntoutuspsykologi voi toimia ohjaajana kipukuntoutusryhmässä ja tarjota yksilöohjausjaksoja kipupotilaille.
Lupaamme itsenäisen asiantuntijatehtävän, hyvän perehdytyksen ja tiimin ja kollegoiden tuen. Arvostamme työyhteisötaitoja sekä myönteistä asennetta muutokseen ja toiminnan kehittämiseen.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ on määräaikainen 12.3.2022 saakka, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjo Mäkiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "kuntoutuspsykologi"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Tulosyksikköpäällikkö Marjo Mäkinen, p. 044 710 1318, marjo.makinen@kainuu.fi
Kuntoutussuunnittelija Mari Jääskeläinen, p. 044 797 4956, mari.jaaskelainen@kainuu.fi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Erityisterapia
Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.