Kuntoutussuunnittelija - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tyks Neurokeskuksen kuntoutustutkimuspoliklinikalla on haettavana kuntoutussuunnittelijan vakituinen toimi. Tehtävä alkaa 1.11.2020.

Kuntoutustustutkimuspoliklinikalla tehdään työkyvynarviointeja ja kuntoutustutkimuksia työikäisille potilaille, joilla on työ- ja toimintakykyä heikentäviä fyysisiä tai psyykkisiä rajoitteita tai sairauksia. Tavoitteena on arvioida ammatillisen kuntoutuksen edellytyksiä ja mahdollisuuksia jatkaa työelämässä.

Kuntoutussuunnittelija osallistuu moniammatilliseen kuntoutustarpeen ja kuntoutusmahdollisuuksien selvittämiseen ja työkyvyn arviointeihin. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sosiaaliturvan sekä Varsinais-Suomen koulutus- ja työllistymismahdollisuuksien tuntemusta, kykyä arvioida työkykyrajoitteisen kokonaistilannetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä moniammatilliseen ryhmätyöskentelyyn.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan moniammatillisessa työryhmässä. Arvostamme yhteistyötaitoja ja halua kehittyä työtehtävässä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta toimialalta.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuualuejohtaja Jussi Posti, jussi.posti@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 4 Neurokeskus
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!