Vaalijalan kuntayhtymä tarjoaa Itä-Suomen alueella monipuolisia kehitysvamma-alan tutkimus- ja kuntoutuspalveluja kaikenikäisille erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Kuntayhtymällä on poliklinikat Kuopiossa, Pieksämäellä, Mikkelissä ja Muuramessa. Keskuspaikkana on Pieksämäellä sijaitseva Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus, jonka yhteydessä toimii erityiskoulu. Lääkärin virkoja on kuntayhtymässä seitsemän. Tämän lisäksi Vaalijalassa käytetään eri erikoisalojen konsultaatiopalveluita.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Nenonpellossa on haettavana 26.10.2020 klo 15.00 mennessä

KUNTOUTUSYLILÄÄKÄRIN VIRKA

Kelpoisuusehtoina kuntoutusylilääkärin virkaan on soveltuva erikoislääkärin pätevyys.
Arvostamme virkaan erikoislääkärin tutkintoa esimerkiksi lastentaudeista, neurologiasta, psykiatriasta tai yleislääketieteestä. Kokemus kehitysvamma-alasta katsotaan eduksi. Viran vastaanottamisen ajankohta sovitaan erikseen.

Palkkaus neuvotellaan hakijan pätevyyden, palkkatoivomuksen, muodostuvan työnkuvan sekä lääkärisopimuksen pohjalta. Virka voidaan täyttää myös osa-aikaisesti ja työaikasi on neuvoteltavissa joustavasti. Vaalijalan kuntayhtymässä tuetaan työntekijöiden kouluttautumista.

Työskentelet moniammatillisen tiimin jäsenenä ja saat tukea työllesi toisilta lääkäreiltä sekä muilta tiimin jäseniltä.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus Kuntoutusylilääkäri

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta virkasuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika vakituisiin virkoihin on kuusi kuukautta.

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi

Pieksämäki 24.9.2020

Johtava lääkäri

Lisätietoja

https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi
https://www.vaalijala.fi/etusivu

Tutustu työnantajaan

Tiedusteluihin vastaa johtava lääkäri Juhani Keinonen puh. 050 3899 443, juhani.keinonen@vaalijala.fi

Vaalijalan kuntayhtymä
Osoite: Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto

Vaalijalan kuntayhtymä tarjoaa Itä-Suomen alueella monipuolisia kehitysvamma-alan tutkimus- ja kuntoutuspalveluja kaikenikäisille erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Kuntayhtymällä on poliklinikat Kuopiossa, Pieksämäellä, Mikkelissä ja Muuramessa.