Kuraattori - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Kuraattori - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme kuraattoria Riverian Lieksan, Nurmeksen ja Valtimon koulutusyksiköihin. Lisäksi tehtävään sisältyy Nurmeksen lukion kuraattorin tehtävät. Tehtävän sijoituspaikka on Nurmes. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020.

Kuraattorin tehtävänä on oppilas- ja opiskelijahuoltolain 1287/2013 mukaisesti ammatillisen koulutuksen opiskeluhuollon palvelujen tuottaminen ja erityisesti opiskelun ja koulunkäynnin tukea ja ohjausta, joilla:
- edistetään koulu- ja opiskeluyhteisön hyvinvointia sekä yhteistyötä opiskelijoiden perheiden ja muiden läheisten kanssa
- tuetaan opiskelijoiden oppimista ja hyvinvointia sekä sosiaalisia ja psyykkisiä valmiuksia.

Kuraattorina voivat toimia paitsi rekisteröidyt sosiaalihuollon ammattihenkilöt (sosionomi ja sosiaalityöntekijä) myös henkilöt, jotka ovat suorittaneet tehtävään soveltuvan tutkinnon ja sen lisäksi sosiaalialan aineopinnot, tai henkilöt, joilla on soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi vähintään kahden vuoden työkokemus kuraattorin tehtävästä tai sitä vastaavasta sosiaalialan tehtävästä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat opiskelijapalvelupäällikkö Harri Pölönen, p. 050 563 2185, harri.polonen@riveria.fi ja opiskeluhuollon asiantuntija Anu Häikiö, p. 050 310 1820, anu.haikio@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Oppilaitospalvelut
Osoite: Nurmeksenkatu 11, 75500 Nurmes

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan