Kuraattori - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Kuraattori - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme kuraattoria määräajalle 1.8.2019-30.6.2020.

Kuraattorin työ on yhteisöllistä ja yksilöllistä opiskelijatyötä. Yhteisöllinen työ koostuu ennaltaehkäisevästä, moniammatillisesta yhteisöjen ja ryhmien kanssa tehtävästä asiantuntijatyöstä. Yksilökohtainen opiskeluhuoltotyö on monipuolista asiakastyötä ja monialaisissa asiantuntijaryhmissä toimimista. Kuraattori tukee opiskelijoita opiskeluun, hyvinvointiin ja eri elämäntilanteisiin liittyvissä asioissa. Tärkeänä tehtävänä kuraattorin työssä on ennaltaehkäistä ja selvittää opiskelijoiden poissaoloja sekä psyykkisiä ja sosiaalisia ongelmia yhteistyössä vanhempien, opettajien sekä muun verkoston kanssa. Kuraattori osallistuu sosiaalityön asiantuntijana opiskeluyhteisön toimintaan, kasvatustyön suunnitteluun ja tukemiseen.

Työstä 60 % on kuraattorin työtä ja 40 % on muuta opiskelijoiden ohjausta.

Kuraattorin kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisista kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 6 §:n mukainen kelpoisuus (sosiaaliohjaaja, sosionomi AMK). Tässä rekrytoinnissa huomioidaan myös muu soveltuva tutkinto, jos kelpoisuusvaatimuksia täyttävää hakijaa ei löydy. Eduksi katsotaan työkokemus toisen asteen koulutuksesta.

Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja tiimitaitoja, verkosto-osaamista sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Erja Kärnä, palveluesimies, Ohjaus- ja suunnittelupalvelut puh. 050 372 0837.
Mahdolliset yhteydenotot pyydetään puhelimitse 12.6. klo 15-16 tai 17.6. klo 14-16.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut
Osoite: Lopentie 20, 01860 Perttula

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 620.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Tutustu työnantajaan