Skip to main content
test
Kuraattori, Matinkylä-Olarin ja Tapiolan alue - Espoon kaupunki

Tule tukemaan espoolaisia lapsia koulunkäynnin ja kasvun haasteissa! Espoon opiskeluhuollossa on avoinna vakituinen kuraattorin toimi Matinkylä-Olarin ja Tapiolan alueella.

Kuraattorin tehtäviin kuuluu yhteisöllinen ja yksilökohtainen opiskeluhuoltotyö sekä monialainen verkostotyö. Työn tavoitteena on edistää oppilaiden psykososiaalista hyvinvointia, myönteistä kokonaiskehitystä sekä kodin ja koulun välistä yhteistyötä. Kuraattori tuo sosiaalityön osaamista ja näkökulmaa kouluyhteisön ja oppilaiden hyvinvoinnin tukemiseen.

Kuraattorina pääset osaksi moniammatillista työyhteisöä, jonka keskiössä on oppilaiden oppimisen ja hyvinvoinnin tukeminen. Esihenkilöltä ja tiimiltä saat hyvää perehdytystä ja tukea omaan työhösi sekä tukea työhyvinvointiin. Myös säännöllinen työnohjaus sekä koulutukset tukevat työssä suoriutumista ja jaksamista. Uutena kuraattorina pääset vuoden mittaiseen perehdytysohjelmaan ja saat oman mentorin.

Espoossa opiskeluhuoltoa toteutetaan tavoitteellisesti ja jatkuvasti yhdessä kehittäen. Teemme moniammatillista yhteistyötä psykologien ja kuraattorien kesken.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Suomenkielinen perusopetus

Työaika: 37h 45 min /viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Oppilas- ja opiskelijahuoltolain (1287/2013) 7 §:n mukainen kelpoisuus.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä.

Lisäksi arvostamme aktiivista ja kehittävää työotetta, koulumaailman tuntemusta sekä työkokemusta lasten ja nuorten parissa. Työkokemus esi- tai perusopetuksessa luetaan eduksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa aluekuraattori Kati Wilska-Seemer 050 5239 101 (to 11.8. klo 15-16 tai ti 16.8. klo 15-16).

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Karaportti 1, 02610 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat