Kuraattori / Vamia - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki / Vamia hakee kuraattoria ajalle 15.11.2021-14.11.2022.

Vamia tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet opiskeluun oppilaitoksessa, työelämässä tai verkkoympäristössä. Opiskelijan yksilölliset tarpeet, opiskeluvalmiudet sekä aikaisemmat työ- ja elämänkokemukset otetaan huomioon opintoja suunniteltaessa. Tutkintoon johtavan koulutuksen lisäksi Vamiassa on mahdollisuus hankkia valmiuksia ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavassa koulutuksessa.

Kuraattori tukee koulunkäyntiä ja edistää opiskelijoiden hyvinvointia. Kuraattori tukee opiskelijoiden oppimista sekä sosiaalisia ja psyykkisiä valmiuksia.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomin (AMK) tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus).

Arvostamme kokemusta ammatillisesta koulutuksesta, moniammatillisesta sosiaalialan verkostoyhteistyöstä ja nuorten kanssa työskentelystä. Arvostamme myös toisen kotimaisen kielen osaamista tiimityössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn modernissa toimintaympäristössä.

Tehtäväkohtainen palkka on 3056,91 € / kk.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut ovat viikolla 39.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisrehtori Johan Lindman puh. 040 549 7440

Lisätietoja

Sivistystoimi / Vamia

Vamia on monialainen ammatillisen koulutuksen organisaatio, jossa opiskelee vuosittain noin 5000 opiskelijaa. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille sekä työ- ja yrityselämälle - kolmella kielellä. Vamian koulutustarjonnassa on yli 60 perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa. Vamiassa on mahdollisuus kahden tutkinnon opiskeluun kolmessa vuodessa.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat