KUVAAMATAIDON LEHTORIN VUOROTTELUVAPAAN SIJAISUUS - Kannuksen kaupunki

PERUSOPETUKSEN JA LUKION YHTEISEN KUVAAMATAIDON LEHTORIN VUOROTTELUVAPAAN SIJAISUUS 1.1.-29.6.2021

Juhani Vuorisen koulussa ja Kannuksen lukiossa on haettavana perusopetuksen ja lukion yhteisen kuvaamataidon lehtorin vuorotteluvapaan sijaisuus. Juhani Vuorisen koulussa on 216 oppilasta ja se toimii samassa kiinteistössä Kannuksen lukion kanssa. Lukiossamme on 110 opiskelijaa. Opetusta on sekä perusopetuksessa että lukiossa. Haemme koulukeskukseemme aktiivista, yhteistyökykyistä ja innostunutta opettajaa. Tehtävään toivotaan kuvaamataidon osaajaa. Arvostamme myös joustavuutta ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon.

Sijaisuuteen valitun tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Sivistyspalveluille osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa tiistaihin 25.11.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa perusopetuksen ja lukion rehtori Sakari Typpö 044 4745420
sakari.typpo@edu.kannus.fi

Kannuksen kaupunki, Sivistyspalveluiden osasto, Opetuspalvelut
Osoite: Siltakatu 2, 69100 Kannus

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajan palvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.