Skip to main content
test
Kuvataiteen opettaja, Lakeudenportin kansalaisop. - Alavuden kaupunki

Lakeudenportin kansalaisopistoon haetaan 1.8.2022 alkaen vakituista kuvataiteen opettajaa, jonka päävastuualueena on kuvataidekoulu ja sen kehittäminen. Opiston toiminta-alue on Alavus, Kuortane ja Ähtäri.

Opettajan tehtäviin kuuluu toteuttaa ja kehittää taidekoulun yleisen oppimäärän mukaisesti lasten ja nuorten kuva- ja mediataiteen opetusta. Sisältöinä ovat mm. piirustus ja maalaus, mediataide, plastinen sommittelu ja valokuvaus. Hakijalta edellytetään myös monipuolisia tieto- ja viestintätekniikan taitoja sekä kykyä opettaa tietotekniikkaa. Viran hoitaminen edellyttää hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön ja työskentelyyn myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Eduksi katsotaan työkokemus opetustyöstä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (505/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen valinnan vahvistamista.

Palkkaus on kunnallisen työehtosopimuksen ja opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Koeaika on 6 kuukautta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Lisätietoja

https://www.alavus.fi/fi/vapaa-aika/kansalaisopisto.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lakeudenportin kansalaisopiston rehtori Arto Juurakko, 044 550 1389, arto.juurakko@alavus.fi

Lisätietoja

Alavuden kaupunki

Alavuden kaupungin henkilöstö koostuu n. 600 eri alojen ammattilaisesta. Koko henkilöstön yhteisenä tavoitteena on luoda kaikille kaupungin asukkaille sujuvan arjen edellytykset.

Työnantajana Alavuden kaupunki tukee henkilöstöään työelämän haasteissa sekä kannustaa heitä kehittämään osaamistaan ja ammattitaitoaan työelämän eri tilanteissa.

Tule joukkoomme kokemaan onnistumisen elämyksiä Alavuden kaupungin palveluksessa.


Osoite: Järviluomantie 3, 63300 Alavus

Sinulle suositellut työpaikat