Kuvataiteen päätoiminen tuntiopettaja - Sipoon kunta

Kuvataiteen päätoiminen tuntiopettaja - Sipoon kunta

Sipoonjoen koulu on noin 340 oppilaan yläkoulu vuosiluokille 7-9 Sipoon Nikkilässä. Koulu sijaitsee uudessa, modernissa vuonna 2016 valmistuneessa Nikkilän Sydän -koulukeskuksessa yhdessä ruotsinkielisen Kungsvägen skolan kanssa. Koulut toimivat itsenäisinä yläkouluina mutta tiiviissä yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa. Sipoonjoen koulussa on kielikylpyopetusta, joustavan perusopetuksen JOPO-luokka ja kolme erityisluokkaa, joita ryhmitellään joustavasti ja oppilaslähtöisesti. Oppilaita integroidaan yleisopetuksen ryhmiin. Vuonna 2021 koulu laajenee yhtenäiskouluksi, jolloin saadaan käyttöön uusia, avoimia ja joustavia oppimisympäristöjä.

Sipoon kunnan suomenkieliset koulutuspalvelut hakee PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA KUVATAITEEN OPETUKSEEN toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen. Sijoituspaikkana on Sipoonjoen koulu.

Haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä kuvallisen ilmaisun ammattilaista, jolla on hyvä opetettavan aineen hallinta. Edellytämme monipuolisten opetusmenetelmien käyttöä, myös digitaalisen kuvan osalta. Edellytämme suunnitelmallista yhteistyötä sovittujen toimintamallien mukaisesti sekä koulun henkilöstön että kunnan eri toimijoiden kanssa.

Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kehittämishalukkuutta.

Tarjoamme sinulle hyvin toimivan työyhteisön lisäksi uudet opetustilat sekä mahdollisuuden osallistua opetusjärjestelyiden kehittämiseen. Koulumme sijaitsee Nikkilässä hyvien liikenneyhteyksien päässä, ja Sipoo kuuluu HSL-alueeseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Palkkaus määräytyy OVTESin mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 28.5.2019 klo 12 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry . Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakuajan sulkeuduttua haastatteluajat ovat 29.5. ja 31.5. iltapäivällä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja antaa rehtori Liisa Juga, puh. 09 2353 7322 tai liisa.juga(at)sipoo.fi
Lisätietoja Nikkilän sydämestä ja sivistyskeskuksesta osoitteessa http://nikkilansydan.fi

Sipoon kunta, Sivistysosasto
Osoite: Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan