Skip to main content
test
Kuvataiteen tuntiopettaja - Urjalan kunta

Urjalan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi perusopetuksen ja lukion kuvataiteen tuntiopettajan viransijaisuus 8.8.2022 - 3.6.2023. Tuntiopettajan tehtävä sisältää 15,63 vvt opetusta.

Työpaikka on Urjalan yhtenäiskoulussa, joka on vuonna 2017 käyttöön otettu oppilaitos, sen yhteydessä toimii Urjalan liikuntahalli. Rakennuksessa toimii myös Väinö Linnan lukio.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelu voidaan mahdollisesti järjestää videohaastatteluna, pandemiatilanteen vuoksi.

Ennen vaalin vahvistamista virkaan valitun tulee toimittaa hyväksytty lääkärintodistus ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jenni Santaranta, jenni.santaranta@edu.urjala.fi, 040 335 4255

Lisätietoja

Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus, Perusopetus, Urjalan yhtenäiskoulu

Urjala on vireä alle 5 000 asukkaan kaunis maaseutukunta Etelä-Pirkanmaalla. Kulttuurimaisemien lisäksi Urjala tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluja ja hyvät asumisen edellytykset. Kunta tunnetaan osaamista ja työhyvinvointia arvostavana ja kehittävänä vastuullisena työnantajana.


Osoite: Urjalantie 37, 31760 Urjala
Urjalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat