test
Kuvataiteen viransijainen lukioon ja peruskouluun - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven lukiossa on haettavana kuvataiteen viransijaisuus ajalle 7.2.-6.4.2022. Tämä on koko lukion 4. periodi. Tähän ajankohtaan sijoittuu kaksi KU1-opintojakson ryhmää (opetuspäivät ma, ti ja to) sekä perusasteen kuvataiteen opetusta luokille 7.-9. keskiviikkoisin Ylöjärven yhtenäiskoululla. Lisäksi tehtäviin kuuluu ylioppilaskirjoitusten valvontaa. Opetuksesta vapaa päivä on perjantai.

Ylöjärven lukio on voimakkaasti kasvava oppilaitos, jossa on lv. 2021-22 noin 500 opiskelijaa.

Arvostamme:
Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja ja joustavaa työotetta.

Edellytämme:
Opettajien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä on kuukauden koeaika.

Yleistä:
Lisätietoja ja hakulomake löytyvät rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy 28.1.2022 klo 15.

Lisätietoja

http://ylojarvenlukio.fi/
http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Jarkko Tuomennoro p. 050 372 1943

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto, Lukio

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Ylöjärven lukio toimii Ylöjärvellä, vuonna 2012 valmistuneessa Koulutuskeskus Valossa. Koulumme nykyaikaiset ja viihtyisät tilat mahdollistavat monipuoliset ja tehokkaat opiskelutavat. Lukiomme tarjoaa laadukasta opetusta monipuolisin opetusmenetelmin. Olemme edelläkävijöitä tiimioppimisen ja tietotekniikan hyödyntämisessä lukio-opinnoissa. Kansainvälisyystoimintamme on vilkasta ja koulumme Yrittäjyyslinja tuo ainutlaatuista lisämaustetta lukio-opintoihin.


Osoite: Pallotie 5, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat