Kvinnlig skådespelare - Vaasan kaupunki

Kvinnlig skådespelare - Vaasan kaupunki

Vi söker en kvinnlig skådespelare, som är musikalisk och kan sjunga, för ett visstidsarbetsförhållande under tiden 1.8.2020-31.7.2021. Arbetsuppgifterna inleds med ett gästavtal i mars 2020. Arbetsplats är Vaasan kaupunginteatteri, Stora långgatan 53 Vasa.

Vaasan kaupunginteatteri är en finskspråkig professionell teater som är verksam i Vasa och som hör till de medelstora kommunala teatrarna. I huset finns två scener: Romeo med 370 platser och Julia med 115 platser. Teaterns produktion är mångsidig, och i repertoaren har det under de senaste åren särskilt satsats på bl.a. musik- och barnteater med hög kvalitet. Vaasan kaupunginteatteri producerar årligen 6-8 premiärer.

Vaasan kaupunginteatteri erbjuder sina skådespelare mångsidiga roller i allt från musikaler till drama. Kommer du med i vårt starka team?

Behörighetsvillkor är högskoleexamen inom teatersektorn.

Vi förutsätter utmärkta färdigheter i sång (mezzosopran/sopran) och i dans.

Uppgiftsrelaterad lön enligt AKTA

Förfrågningar 4-6.11 kl. 10-12: teaterdirektören

Fritt formulerade ansökningar med meritförteckning senast 15.11.2019 per e-post.

Läs mer

http://www.vasa.fi

Mer om arbetsgivaren

Teaterdirektören Seppo Välinen tfn. 040 575 5231
Fritt formulerade ansökningar med meritförteckning senast 15.11.2019 per e-post seppo.valinen@vaasa.fi

Vasa stad
Adress: Vasa, 65100 Vaasa

Våra yrkesmänniskor inom bildningssektorn finns vid Vasabarnens och –ungdomarnas sida från daghemsgrinden till skolvägens sista vårfest. Tack vare våra experter kan Vasa erbjuda ett stort antal högklassiga kultur- och bibliotekstjänster, motionsglädje och insikter på instituten – för så väl ungdomar som för vuxna