Kylmäkeittiön moniosaaja - Kaarea Oy

Kylmän keittiön moniosaaja

Haemme sinua vakituiseen työsuhteeseen Kaarean ruokapalveluihin.

Etsimme innostunutta kylmän keittiön ammattilaista. Sinulta onnistuu niin kahvilatuotteiden kuin tilaustarjoiluidenkin suunnittelu ja valmistus sekä leivonta. Kakkusi sekä suolaiset ja makeat herkkusi ovat keränneet kehuja. Osaat organisoida ja aikatauluttaa työsi tehokkaasti, haluat myös kehittää itseäsi ja tuotteita jatkuvasti. Olet uusista tuulista kiinnostunut kokeilija, joka pitkäjänteisesti kehittelee uudet ideat tuotantoon saakka. Olet parhaimmillasi muuttuvien tilanteiden keskellä asiakkaiden toiveita täyttämässä, sinun kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä.

Tarjoamme paikan kehittyvässä yrityksessä ja monipuolisessa ympäristössä. Meillä arkeen kuuluu mm. kahvilatoimintaa useassa pisteessä, lounaita, väitöstilaisuuksia ja muita juhlahetkiä.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kunnossapitopalveluita, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Lisätietoja

Kaarea Oy

Sähköpostitse palveluesimies Jussi Pietinen; jussi.pietinen@kaarea.fi


Osoite: Turku, 20520 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat