Laaja-alainen erityisluokanopettaja - Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupunki hakee alakoulujen laaja-alaista erityisopettajaa toistaiseksi täytettävään virkaan 1.8.2021 alkaen.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti.
Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät OVTES:n mukaan.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ammatillista ja itsenäistä työotetta ja kykyä toimia oppilaan parhaaksi. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös samanaikaisopettajuutta, vastuuntuntoa sekä aloitekykyä opiskeluhuollon verkostojen hyödyntämisessä

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, sivistystoimisto, Lautatarhankatu 7 B, 86300 Oulainen.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

rehtori Jarmo Mäkinen, puh. 044-4793301, email: etunimi.sukunimi@oulainen.fi

Oulaisten kaupunki, Sivistyskeskus
Osoite: Kaarikatu 3, 86300 Oulainen

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Sinulle suositellut työpaikat