Laaja-alainen erityisopettaja - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen Koskelan yläkouluun

LAAJA-ALAISTA ERITYISOPETTAJAA

Tehtävänäsi on toimia laaja-alaisena erityisopettajana Koskelan yläkoulussa. Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksesta annetun asetuksen (986/89) mukaan. Oppilaita yläkoulussa on noin 140.

Arvostamme opetussuunnitelman tuntemusta, it-osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kommunikoit avoimesti ja osaat omalla esimerkilläsi luoda hyvää työilmapiiriä. Toivomme myös, että strategiamme peruspilarit, vastuullisuus ja kehitysmyönteisyys löytyvät myös sinun työkalupakistasi.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät ao. kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkasuhteeseen sovelletaan kuukauden koeaikaa. Pyydämme ottamaan mahdolliseen haastatteluun kelpoisuuden osoittavat todistukset. Ennen valinnan vahvistamista tulee myös esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Henkilöstöetuinamme olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä rehtori Aki Koiviston puoleen, puh. 050 562 2735

Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa Taidekaupungissa!

Lisätietoja

http://www.manttavilppula.fi

Tutustu työnantajaan

Rehtori Aki Koivisto, puh. 050 562 2735 tai aki.koivisto@taidekaupunki.fi

Mänttä-Vilppulan kaupunki, Sivistyspalvelut, Koskelan yläkoulu
Osoite: Koskelankatu 3, 35800 Mänttä

Mänttä-Vilppula on noin 10 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.manttavilppula.fi

Mänttä-Vilppulan kaupunki - Savuton työpaikka Mänttä-Vilppulan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja