test
Laaja-alainen erityisopettaja - Liedon kunta

Pahkamäen koulussa (vl 1-6) on haettavana laaja-alaisen erityisopettajan sijaisuus ajalle 17.1.- 3.6.2022. Opetustuntimäärä tehtävässä on 16 t/vko ja työpäivät ovat maanantai-torstai.

Arvostamme opettajakokemusta, monipuolisten opetusmenetelmien hallitsemista, hyviä tvt-pedagogisia- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämisinnokkuutta. Opetuskieli on suomi.

Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaisesti.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 vuorokauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme valinnassa kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut ovat viikolla 50 ja pätevyyttä osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset pyydetään esittämään mahdollisessa haastattelussa.

Liedossa 23.11.2021

Toimialajohtaja, sivistyspalvelut

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pahkamäen koulun johtaja Jukka Jurvainen, puh. 050 593 1704

Lisätietoja

Liedon kunta, Sivistyspalvelut, Yleissivistävä opetus, Pahkamäen koulu

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Vanha Tampereentie 1605, 21360 Lieto as

Sinulle suositellut työpaikat